-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
shiftdelete ilk zamanlar SMF kullaniyordu eklenti ve arama motoru dostuydu deli gibi de spam çekiyordu aninda index aliyordu yazilar ama SMF bence yerinde saydı ve kaybetti
Hamdi
Cep Telefonu Teknik Servisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Cep Telefonu Teknik Servisi
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PBBoard üzrine tanımam ne smf ne mybb nede vbulletin tabi bu benim görüşüm bir çok forum scriptini denedim uzun yıllardır PBBoard bir başka
neden derseniz arkadaşlar birincisi forumu sadece kuruyorsun başka hiçbirşey yapmana gerek yok
kendi seo su mükemmel tam bir seo canavarı üzerinde gelen otomatik resim boyutlandırma otomatik sitemap otomatik rss feed linkleri ziyaretçilere gizle adminpanelden yedek alma video ekleme özelliği Son İstatistikler portal vs.vs bunlar üzerinde hazır geliyor sadece forumu kur kategorilerini ekle google yandex siteni ekle arkana yaslan diğer forum sicripleri gibi forumu kur eklenti ara ama bunda öyle bişey yok kur forumu rahatına bak.
demo :
http://www.adresbulamadik.ga/index.php
Tüm Yüklediğim Dosya Şifreleri : HamdiPhone
www.hamdiphone.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Smf neden tutmasın. Halen aktif ve iyi. 2.1 versiyonunun kararlı sürümünü bekleyin. Yerinden oynayacak forumcular.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman ve Yazar
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Artık hiç birini kuran yok, forum devri bitti dicem de... Bunu derken forumdan yazmak abes olacak :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Harbi. Forum olayı da bitti denebilecek seviyeye geldim. Ben yine de kendi kişisel forumumu açtım. İsteyen gelir, istemeyen gelmez.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
SMF çok hoş ama emek istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşir
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SMF kullanımı en kolay geliştirmeye açık bir sistem bence. Evet kaybetmesinin tek sebebi tasarım ama smf ye güzel tasarımlar yapılmaması smf nin de suçu değil (kısmen). O nedenle hala smf nin kalbimdeki yeri ayrı benim için .
Freelance Web Tasarımcısı
SMF Forum sistemi Uzmanı