-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Konuyu kısaca açıklamak gerekirse,
Sahte hesaplarla kamuda görevli çalışan kişiler hakkında sürekli olarak yalan-yanlış paylaşımda bulunan facebook ve twitter profili bulunmaktadır. Her iki sosyal ağ aynı kişi tarafından kullanılmakta olup, yaklaşık 1 senedir bu şekilde paylaşımlar devam etmektedir. Konu hakkında savcılığa ve gerekli mercilere başvuru yapılmış fakat biz çözüm alınamamışıtr.
Sizlere sormak istediğim, bu 2 profilde varsa açıklar nasıl bulabiliriz, paylaşım yapmasını nasıl engelleyebilir veya hesapları nasıl kapattırabiliriz. Konu hakkında facebook ve twitter adreslerini paylaşamayacağım, lütfen bu konuda talebiniz olmasın. Varsa yapılacak bir işlem veya çözüm konu altında yada özel den belirtebilirsiniz.
Ayrıca farklı bizim düşünemediğimiz bir çözüm önerisi olan varsa dinlemekten memnuniyet duyarız.
Saygılar, iyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Savcılığa tekrar başvurmaktan başka bir şey yapamazsınız hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
twitter hesabını kapatmak mümkün fakat oda ücretli hocam :) facebook ta şikayet ederseniz hesap otomatik dondurulabilir diye biliyorum.
iç mimarlık
NuxoSoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook içinde vardı bir bot oda ücretli diye duymuştum otomatik şikayet ediyor baya bi veya spam atıyor hesaba bidaha açılmıyordu oyle bişeydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgili yapilan aciklamalarin adreslerini kopyala twittere gonder tamamdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Başka bir önerisi olan yokmu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Satınalma
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Twitter için şifremi unuttum diyerek, başlayın; iletişime geçebilmeniz için gerekli yönlendirmeleri göreceksiniz taklitcilik kısmından gerekli bildirimde bulunun.
2. yöntem hesabı spamlattırın. Eğer takipci sayısı az ise çok kısa bir sürede kapanır.
Facebook için: Taklitçilik yönergelerini izleyin. Twitter' dan çok daha kısa zamanda sonuç alırsınız.