-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Yorumlar atılmıştır. Bazı kişilere atmadığım yorumlar 3er tane şeklinde attım. Fakat şunu da belirtmek isterim ki konu içerisinde 3 yorum gelmiş 4 yorum gelmiş diyorsunuz. Peki siz haftada kaç konu ekliyorsunuz? Eklediğiniz konulara baktım da sadece 1 tanesine yorum atmamışım. Bence sizlerde bu kurallara dikkat etmelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yorumlar atılmıştır. Bazı kişilere atmadığım yorumlar 3er tane şeklinde attım. Fakat şunu da belirtmek isterim ki konu içerisinde 3 yorum gelmiş 4 yorum gelmiş diyorsunuz. Peki siz haftada kaç konu ekliyorsunuz? Eklediğiniz konulara baktım da sadece 1 tanesine yorum atmamışım. Bence sizlerde bu kurallara dikkat etmelisiniz.
Bak bu konuda hak veriyorum sana. Örneğin sekvebuz 4 gün aradan sonra yazı girdi. Sayfayı ne vakit açsam, yorum yapmak istesem 'hep aynı konular' çıkıyordu karşıma. Haliyle ben de -Can'ın bahsettiği şekilde de- 'Eline sağlık, teşekkürler, güzel paylaşım' gibisinden yorum yazmamak için yorumlamadığım zamanda oldu. Bunun yerine daha eski yazılarına gittim, onlara yorum yazdım.
Elbette olabildiğince sık yazı girilmesi gerekiyor, güncel kalması gerekiyor ama sonuçta şu an listede bulunanların bir çoğu 'kişisel blog'. Haliyle her gün yazı girilmemiş olabilir. Eğer yeni yazı girilmemiş ise daha eski yazılanlara göz atılıp onlara yorum yazılabilir bence. ;)
#Blog'canım: maziliguney.com
Reklam, tanıtım yazısı, link vs için iletişime geçebilirsiniz.
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
23 ocak yorumlar atılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker, Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bugünkü yorumlar okeydir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Beyler kusura bakmayın bugün biraz rahatsızım yorumları atamıyacağım telafi edeceğim sonra.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Sitem açıldı tekrar güncel halde.İlk boşlukta geri alınmak isterim.