Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benım görüşüm soracak olursan temiz bir site kur ama bir site kur ömür boyu onunla ilgilen sonra süper paralar kazanırsınız arkadaşım genel blog kurdu 2 sene içeresinde şuanda ayda adsense keş 15 bin tl para alıyor online kullancısı 230 150 arası değişiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
torrent forumu düşünürsen 1-2 aydır kapalı olan 25.000+ üye, 2.000 civarı konu ve 4.000 civarı mesaja sahip forumum mevcut. mybb altyapılı, domain ve 1 yıllık host ile satabilirim. ciddi düşünürsen pm bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sektöre girmeyin bence başka işler bulun, ortalık çöp olmasın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Önemli olan kendi alanında iyi ve özgün olması. Berkakalın'a katılıyorum kendisinin yürütmekte olduğu vucutgelistirici.net projesi de özgün içerikler ve kendi tecrübelerini barındırmakta. Türkiye'de rakibi az olup da insanlara fayda sağlayan blog türleri ve sermayeniz fazlaysa rakibi çok olan genel forum sektöründe de tutunabilirsiniz. Ama dediğiniz gibi genel ve ya özel bir forum sitesi açtığınızda üyeler sayesinde kendi kendini yürütmüyor. Wmaracı ekibi ve diğer platformların ön planda yer alabilmek için yaptıkları alt yapı çalışmalarını takip etmenizi tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO - Tanıtım - Backlink
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
arkadaslar 6 aylik forum gunde 1000 ziyaretcisi var sizce iyi degilmi adam ilgilenmiyor o kadarda
Ek Olarak: asosyaladam.net ana domaine forum indir.asosyaladam.net sub domaine indirme blogumu ekliyecegum bu nasil olur sitede aklina takilanlari forumda sorarlar i alir satarlar oyun istkleri vs bu tarz nasil olur yun hesabu