-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben şahsen web sitenin scriptini yeni tasarımına geçsin sadece adlock notu ekleyeceğim engellenen reklamların yerine kırmızı bir kutu var reklam alanlarında bilgi yazıyor. Uğur Dalkıran hocam sitesinde paylaşmıştı. Eğer reklam yerleşiminiz kötü değil ve pop-up vs yoksa sizde kullanın o uyarılar gibi. Şimdi buzzgfx diye bir site var wp tema yazınca çıkıyor ama gördüğüm kadarıyla null dolu bir site adamlar pop-up içine pop-up koymuşlar bir sayfada 7 kere pop-up açılır mi durmadan? Boyle olunca adblock kullanıyoruz ama hak eden siteler mesela webtekno,wm aracı,*** gibi yerlerde pasif ediyorum veya ediyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam adblock bende kullanıyorum sevdiğim sitelerde açıyorum sadece ve şuan adblock toplam 149548 . haliyle ziyaretçide haklı bi giriyorsun 50 tane reklam , başlığa tıklıyosun başka bi sayfada reklam çıkıyor kapatcam diyosun daha çok çıkıyor bilgisayarı ağlatıyor yani ; o yüzden sitenize güveniyorsanız zaten kullanıcı kaapatır sitenizde adblocku
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sealofnova adlı üyeden alıntı
Hocam siteme güveniyorum ama kullanıcılar nedense tiklamiyor günde 0.5 kurus kazanıyorum 20 gunde1 TL anca eder :) buyrun inceleyin siteyi isterseniz : muhabbet kusu (.)biz
sitenizin ziyaretçisi az hocam adblock olanlarıda engellerseniz hiç kimse gelmez en iyisi sabır ve zamana bırakmak işi daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz