exp1239
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar site hızlandırma eklentisi lazım.Özellikle alexa'yı etkilemesi için yapmak istiyorum.Site gerçekten yavaş.Sunucudan kaynaklı sandım fakat değilmiş. mesaj attım.Bana sitenizde çok kaynak tüketimi var.Optimize etmeniz gerek dediler.
Son olarak W3 Total Cache eklentisini duydumda 6-7 yıllık bir eklenti ? yorumlarınızı alabilirmiyim. :confused::confused::confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
mehmetgecer.com site bu sanırım , eklentiyle çözülecek durumda değil ilk önce ana sayfayı bir sadeleştirmem lazım yani içerik bol olsun istemişsin ama ana sayfan 8mb ye dayanmış , 258 civarı sorgu var , resimleri smush.it eklentisiyle optimize ettir , wp fastest cache eklentisini kur , gzip falan etkinleştir , eklenti türkçe zaten kolay ayarlarsın .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Önbellekleme sistemlerinin başındaki isim W3 Total Cache'dir.İçinde bulundurduğu fonksiyonlar ile birçok işlemi tek yerden yapılandırabilir ve yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.Önbellekleme sistemi haricinde manuel olarak FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.
Fizello - Inspired by Colors
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba eklentiye gerek yok'tur temanıza eklemeniz'de fayda vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
exp1239 adlı üyeden alıntı
W3 Total Cache kurunca gzip eklentisini kurmaya gerek kalmıyormuş hocam.İçinde varmış öyle birşey.Ben smush it i kurayım.WP cache var zaten birde W3 kursam yeterli heralde.Ayrıca bu sitenin 8mb ye kadar dayandığına nerden bakabiliyoruz
Ek Olarak:
'FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.' Kaynakları minify etmek nasıl olacak ? hocam pek anlamadım. kusura bakmayın.
FTP ile PageSpeed analizinde çıkan yüksek boyutlu dosyaların boyutunu küçültüm sunucuya tekrar göndereceksiniz.İşin açığı site açılırken çekilen dosyaların boyutunu küçülterek sitenin hızlı açılmasını sağlayacaksanız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors