lostyazilim
tr.link

Site Hızlandırma Eklentisi

17 Mesajlar 2.448 Okunma
acebozum
tr.link

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar site hızlandırma eklentisi lazım.Özellikle alexa'yı etkilemesi için yapmak istiyorum.Site gerçekten yavaş.Sunucudan kaynaklı sandım fakat değilmiş. mesaj attım.Bana sitenizde çok kaynak tüketimi var.Optimize etmeniz gerek dediler.

Son olarak W3 Total Cache eklentisini duydumda 6-7 yıllık bir eklenti ? yorumlarınızı alabilirmiyim. :confused::confused::confused:

wmaraci
reklam

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
mehmetgecer.com site bu sanırım , eklentiyle çözülecek durumda değil ilk önce ana sayfayı bir sadeleştirmem lazım yani içerik bol olsun istemişsin ama ana sayfan 8mb ye dayanmış , 258 civarı sorgu var , resimleri smush.it eklentisiyle optimize ettir , wp fastest cache eklentisini kur , gzip falan etkinleştir , eklenti türkçe zaten kolay ayarlarsın .

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Önbellekleme sistemlerinin başındaki isim W3 Total Cache'dir.İçinde bulundurduğu fonksiyonlar ile birçok işlemi tek yerden yapılandırabilir ve yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.Önbellekleme sistemi haricinde manuel olarak FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

mehmetgecer.com site bu sanırım , eklentiyle çözülecek durumda değil ilk önce ana sayfayı bir sadeleştirmem lazım yani içerik bol olsun istemişsin ama ana sayfan 8mb ye dayanmış , 258 civarı sorgu var , resimleri smush.it eklentisiyle optimize ettir , wp fastest cache eklentisini kur , gzip falan etkinleştir , eklenti türkçe zaten kolay ayarlarsın .

W3 Total Cache kurunca gzip eklentisini kurmaya gerek kalmıyormuş hocam.İçinde varmış öyle birşey.Ben smush it i kurayım.WP cache var zaten birde W3 kursam yeterli heralde.Ayrıca bu sitenin 8mb ye kadar dayandığına nerden bakabiliyoruz

Ek Olarak:

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Önbellekleme sistemlerinin başındaki isim W3 Total Cache'dir.İçinde bulundurduğu fonksiyonlar ile birçok işlemi tek yerden yapılandırabilir ve yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.Önbellekleme sistemi haricinde manuel olarak FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.

'FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.' Kaynakları minify etmek nasıl olacak ? hocam pek anlamadım. kusura bakmayın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

exp1239 adlı üyeden alıntı

W3 Total Cache kurunca gzip eklentisini kurmaya gerek kalmıyormuş hocam.İçinde varmış öyle birşey.Ben smush it i kurayım.WP cache var zaten birde W3 kursam yeterli heralde.Ayrıca bu sitenin 8mb ye kadar dayandığına nerden bakabiliyoruz

Ek Olarak:

'FTP protokolü üzerinden de kaynakları minify ederseniz sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz.' Kaynakları minify etmek nasıl olacak ? hocam pek anlamadım. kusura bakmayın.

https://gtmetrix.com/reports/mehmetgecer.com/GmD3ntBp burdan bakabilirsin senin sitenin sonuçları : )

tek cache eklentisi kullanman gerek ama w3 total cache baya detaylı o yüzden wp fastest cache önerdim.

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

https://gtmetrix.com/reports/mehmetgecer.com/GmD3ntBp burdan bakabilirsin senin sitenin sonuçları : )

tek cache eklentisi kullanman gerek ama w3 total cache baya detaylı o yüzden wp fastest cache önerdim.

smush it eklentisi yok hocam WP Smush var aynı eklentimi ?

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

smush it eklentisi yok hocam WP Smush var aynı eklentimi ?

aynı hocam burdan https://wordpress.org/plugins/wp-smushit/

ErdemDnmz ErdemDnmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba eklentiye gerek yok'tur temanıza eklemeniz'de fayda vardır.

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

Ek Olarak:

FTP ile PageSpeed analizinde çıkan yüksek boyutlu dosyaların boyutunu küçültüm sunucuya tekrar göndereceksiniz.İşin açığı site açılırken çekilen dosyaların boyutunu küçülterek sitenin hızlı açılmasını sağlayacaksanız.
exp1239

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Merhaba eklentiye gerek yok'tur temanıza eklemeniz'de fayda vardır.

ne yapıyorki siteyi hızlandırıyor hocam ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al