10 numara olmuş, fakat şu Semih'i çağırmayın arkadaş şu Milli Takıma. Oğuz var. Kendini aşırı biliyor zannediyor, bu yüzden de maç kaybettiriyor. Yolları açık olsun yine de, başarılar diliyorum.
10 numara olmuş, fakat şu Semih'i çağırmayın arkadaş şu Milli Takıma. Oğuz var. Kendini aşırı biliyor zannediyor, bu yüzden de maç kaybettiriyor. Yolları açık olsun yine de, başarılar diliyorum.
Semih'e öyle diyorsunuz ama son saniyede bizi kurtaran Semih'ti. :)
Kişisel görüşüm; Semih'in oyun tarzını, artist oyunculuğunu beğenmiyorum. O adamı oradan kaçırana kadar sağlam bas ayağını, aç kollarını, zıpla al ribaundu. Boyun 2.15'e yakın. Durdur bir zahmet o arkadaşı.
Kişisel görüşüm; Semih'in oyun tarzını, artist oyunculuğunu beğenmiyorum. O adamı oradan kaçırana kadar sağlam bas ayağını, aç kollarını, zıpla al ribaundu. Boyun 2.15'e yakın. Durdur bir zahmet o arkadaşı.
hocam boy 2,15 durdur diyorsun takım faulu olmuş 5 orda adamın dokunmasından faul yeme şansıda olduğu için insan tırsar dokunmaya ama baştaki kaçırmasına dediklerinizde haklısınız orda hatası var ama adam zıpladıktan sonra dokunması daha büyük bir hata olurdu çünkü direk basket faul verirdi ve 1 sayı ile muhtemelen öne geçerlerdi
Burada tartıştığınız Semih bugün İtalya karşısında kariyerinin en iyi oyunlarından birini oynadı ve galibiyetin en büyük mimarlarından oldu. (Not: İtalya'yı 58 yıldır yenemiyorduk.)