Sitenin Bugüne Kadarki Serüveni:
[*]8 Haziranda GoDaddy'den domaini aldım ve blogger'e yönlendirdim.
[*]Haziran ayı içerisinde son 3 yılın tutulmuş oyunlarının crack dosyalarını paylaştım.
[*]Temmuz'da sadece 2015'de çıkan oyunların crack'ini paylaştım ve haziran'a göre daha az yazı vardı.
[*] Ağustos'ta bir daha atak yapıp düzenli olarak günde 1-2 yazı yazdım.
[*] Son çıkan Mad Max ve Metal Gear Solid V oyununun paylaşımıyla birlikte site 1K'yı buldu.
Şimdi gelelim asıl konuya,yeni oyunlar bir yere kadar.Ben şu saatten sonra daha ne yapabilirim siteye,siz bir kullanıcı olsanız sitede ne görmek istersiniz.Yeni çıkan programları da eklemeye başlamalı mıyım? Ve aklınıza gelen her türlü fikri benimle paylaşabilirsiniz.
22 Ağustos'da Sayyac Kodu Ekledim;
Burada site linki vermem gerekli ama merak ederseniz PM ile siteyin lütfen.Site linkini verme hakkımı bazı emek düşmanı rakiplerden* dolayı saklı tutuyorum,beni anlarsınız inşallah :)
[SIZE="5"]*Geçenlerde sitemin adresini isteyen bir kişi benimle irtibata geçti.Kendi de bu tür bir site almak istiyormuş da bir inceleyeyim demiş (!) ne hikmetse arkadaşa url'yi verdiğim andan itibaren sitedeki son paylaşıma içeriği yalanlayan yorumlar gelmeye başladı,turbobit'e birkaç dosya rapor edildi ki dosyaların çoğu resmi updateler.[/SIZE]