RiosFree
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Hack yapıp kendini birşey sananlara sesleniyorum!
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bir arkadaşımın sitesini tht underground mudur nedir bir ekip hacklemiş ve footere hacklink vermiş.
Bu nedir arkadaşlar yaw ? Sözde 30 ağustos atatürk zafer bayramını kutluyorsunuz ?
Siz burada milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz. Hak var Allah var. Tamam hack yapıyosundur zevkine ama neden milletin sitesini düşürmeye uğraşıyorsun evladım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam benim gözlemlerime göre bunu yapanlar genellikle 15-16 yaşlarında çocuklar.Bunlarda mahkeme falan işe yaramaz.Bunların bir şekilde adresini bulup gidip korkutacaksın,olmadı döveceksin.Emeğe saygılı olmayı öğrenecekler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress/SEO/PHP
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Haklısınız bu durumda cezai işlem uygulamansı gerek ama bir türlü ceza almıyorlar. Hacker mısın neden Türk kardeşlerinin sitelerini hackliyorsun ekmeği ile oynuyorsun anlamıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hiç çocuk işi falan değil. Saçmalamayın. Adam milletin sitesini bozmak, kendi çıkarlarına kullanmak için hack yapıyor öğreniyor. Sen marketçiye, malzeme satma ürün satma, Polise tutuklama yapma, hırsıza sen çalma diyebiliyor musun ? O zaman boşuna konu açmayın. sitenizi düzgün bir şekilde tasarlayın, açıklarınızı kapatın millette gelip bozmasın sizi. savunun kendinizi o zaman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ülkemizin çoğu hacker grubu kendi ülke sitelerinden ziyade yabancı kaynaklara saldırılar yapıyorlar. Hatta bazıları açıkları bulunan sitenin adminini uyarıyor. Konuya gelirsek her işte olduğu gibi başımıza gelmez deyip önlem almamamız bizim zararımıza. Kaldı ki bazı insanları bunu hak ediyor bence. İnsanların emek verip para kazandığı bu dönemde premium temaları warez olarak kullanan birçok emek hırsızı mevcut. Eğer bir site o yüzden hackleniyorsa ben bu işi yapanı tebrik ederim. Ama iş insanların emeğini yerle bir etmeye geliyorsa çark tersine dönüyor. Bunu yapan bir çocuk ise bence onları korkutacak en büyük şey anne-babasını bulup bu konu hakkında bilgilendirmeniz. Çocuk değilse ki sanmıyorum hukuki yollar mevcut zaten.