lostyazilim

dizi film sitesi ya da adult site

12 Mesajlar 2.423 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

serverbedi serverbedi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek bilgisayar programciligi 2.sinif
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Dizi film sitesi ya da adult film sitesi Assam aylık ne kadar gelirim olur ortalama yani 2 ay gibi bir surede ?

wmaraci
reklam

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
İlk 2 ay da daha arama motorları sizi yeni yeni tanımaya başlar hocam ne geliri. :) O kadar acele etmeyin bence. Siz içeriklerinizi düzenli olarak girip gerekli seo yapılandırmasını yapın, gerisini gelir..

hamza1213 hamza1213 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Designers
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Z**
  • Mesajlar 619
  • Beğeniler 23 / 96
  • Ticaret 77, (%96)
Hocam öncelikle 2 ay içerisinde kazanmanız için çok iyi çalışma yaptırmanız lazım. Popup-splash gibi reklam koyarsanız. 250 falan kazanırsınız aylık

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
böyle konu açanların %99 u ilk 2 ay içinde pes edip kenera çekiliyor
cihatnet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

w4nted w4nted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 42 / 100
  • Ticaret 53, (%98)

armoniy adlı üyeden alıntı

böyle konu açanların %99 u ilk 2 ay içinde pes edip kenera çekiliyor

:D :D kesinlikle katılıyorum ben 1 sıra atlamak için 2 haftadır bekliyorum adamlar ilk sayfaya gelebilmek için 2 ay sabredemiyor

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)

w4nted adlı üyeden alıntı

:D :D kesinlikle katılıyorum ben 1 sıra atlamak için 2 haftadır bekliyorum adamlar ilk sayfaya gelebilmek için 2 ay sabredemiyor

beklemek şart seoda bütünlük vardır zaten 2 ayda para kazanabilmek çok yanlış düşüncwe

khaleesi4n khaleesi4n WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
konuyu açan adama acıdım resmen :D kim kandırmış bunu kazanırsın 2 ay da diye kesin biri alttan fısıldamış.

w4nted w4nted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 42 / 100
  • Ticaret 53, (%98)
Kardeşim bak film sitesi açacaksan sana tavsiyede bulunayım eğer sabrederim diyorsan 6 ay sonra ayda 4 5bin tl para kazanabilirsin eğer 6 ay bekleyemem diyorsan vazgeç uğraşmaya değmez ben senin sabredeceğini varsayarak anlatıyorum

##Öncelikle kendine domain al hazır site alma o parada köşede dursun

##Sonra hazır film temalarından bir tane kendine

##Sosyal medya hesaplarını ve ok.ru ,vk.ru gibi sitelerden üyelik aç tüm videoları buraya yükleyeceksin

##Seo şirketlerinden bir tanesiyle anlaşmaya var seo çalışmasını onlar yapsın Pm atarsan firma önerebilirim

##kesinlikle pakete falan para verme hiç bir yararı olmaz ondan sonra düzenli olarak sitene başlangıç için günde 10 tane film gir ondan sonra günde 3 tane girsen yeterli her eklediğin filmi sosyal medya hesaplarında paylaş ki daha çabuk index alsın

##Seo firmasıyla anlaşırken kesinlikle paranın tamamını bir kerede ödeme ve kelime olarak çalış
film sektöründe korku filmleri,aksiyon filmleri, komedi filmleri en popüler kategoriler bu 3 kategori için fiyat iste her biri için ayrı ayrı çalış hepsine paran yetmeyebilir

##İlk sayfa garantisi vermeyen seo firmalarından uzak dur kesinlikle referans iste ve refrans gösterilen site sahipleriyle görüş

##Başlangıçta ne getirirse kar diye düşünüp sitene reklam ekleme sakın gelen ziyaretçide kaçmasın

Aklıma gelenler bu kadar dediğim gibi 2 şeye çok dikkat et bir sakın paket alma ,seo firmasıyla çalışırken ilk sayfa garantısı al ve referans iste paranın tamamını başta ödeme 3 parçaya böl istersen benim çalıştığım seo firmaasıyla görüşürsün anlaşırsanız çalışırsınız en iyi fiyatı onlar verdi bana sağlam referanslarıda var

$$$ Takıldığın sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Yine siz ve yine kararsızlık konusu.

Şu anda bu sitede bunları araştıracağınız ve -bir türlü karar veremediğiniz- bu süre zarfında girip bir cafede part-time çalışsaydınız harçlığınızı çıkartırdınız.

Para kazanmak için proje falan yapıyorsanız vazgeçin, tek kazanacağınız şey elinizdeki paranın da sunucu masraflarına gitmesi olur. Hizmet amacıyla çıkaracağınız projelerden para kazanırsınız.

Eğer bütçeniz yoksa 2 ay gibi bir sürede geliriniz olmaz, hosting gideriniz olur sadece.
Bütçeniz varsa bayağı reklam yapmanız gerekecek.

Yani siz boşverin bu işleri, gidip bir cafede, lokantada falan part-time çalışın. Güzel bir yere kapak atabilirseniz sadece bahşişler yeter.

serverbedi serverbedi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek bilgisayar programciligi 2.sinif
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadasim sen hic kafani yorma çok istersen calismak gidip kendin calis ki bi yerlere faydan olsun ben zaten okuyorum calissam ne olur calismasam ne olur ama sen burada takilarak hayatından çok şey kaybediyorsun

Ek Olarak:

khaleesi4n adlı üyeden alıntı

konuyu açan adama acıdım resmen :D kim kandırmış bunu kazanırsın 2 ay da diye kesin biri alttan fısıldamış.

2 ayda meyvelerini verirmi diye sordum seninde bu yollardan geçtiğini varsayiyorum ve sadece susuyorum eyvallah

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al