Balrog
Computer Science
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
cs
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliğini kazandım. Bu 3 gün içerisinde ders seçecekmişiz. Ben tam olarak anlamadım bu seçmeli ders olayını, ne yapmalıyım bu konuda. Bilgilerinizi bekliyorum.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bizde lise mantığı vardı, hangisini seçersen seç, ingilizceyi seçmiş oluyorsun. mümkünse danışmanhocanı ara sor bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bence de danışman hocana sor. Yanlış yönlendirme yapmış olmayalım.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üniversitenizin otomasyonuna girin. Orada ders seçme bölümü olur, danışmanınızın ismi falan da olur. Orada danışmanınızla sohbet bölümü varsa (İstanbul Üniversitesinde var, diğerleri nasıl bilemem) danışmanınıza sorabilirsiniz. Zaten seçebileceğiniz dersler bellidir. Zorunlu dersleri + 2-3 seçmeli dersi seçersiniz ve danışman onayına bırakırsınız. Danışman doğru seçtiklerinizi onaylar, yanlış seçtiklerinizi de düzeltmeniz için size bildirim yapar.
Ha hazırlık iseniz hazırlıkta ders seçimi olmuyor yanlış bilmiyorsam. Muafiyet sınavına giriyorsunuz, geçerseniz ders seçimi yapıyorsunuz, geçemezseniz hazırlıkta İngilizce (veya hangi dilse) okuyorsunuz.
Her halükarda danışman giriyor işin içine. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Yukarida yazilanlara ek olarak bazi unilerde 1.sinif dersleri sabit oluyor ve ne olursa olsun danisman hocan onaylayacagi icin direkt yanina gitmen en mantiklisi.
Ayrica sectigin bolumde cok calisman gerekir. Ve bazi temel tas kitaplar var bunlari oku bitir sana cok katkisi olacaktir.
-kernighan c kitabi
-tanenbaum modern operation system
Bu iki kitabi oku bitir