lostyazilim

Yeni Bilgisayarım Hakkında

37 Mesajlar 5.704 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Bir sözü hiç unutmuyorum; "HP'le mühendislik harikası, garantisi bittiği an bozuluyor.". Geçmiş olsun hocam :) HP asla tavsiye etmiyorum eden de görmedim. Ancak AMD'ye şans tanınması gerektiğini düşünüyorum.

wmaraci
reklam

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Bir sözü hiç unutmuyorum; "HP'le mühendislik harikası, garantisi bittiği an bozuluyor.". Geçmiş olsun hocam :) HP asla tavsiye etmiyorum eden de görmedim. Ancak AMD'ye şans tanınması gerektiğini düşünüyorum.

Kulaktan dolma lafları bırakalım teşekkür ederim fakat ben memnunum .Kaç senedir HP kullanan insanlar tanıyorum bence bu kadar abartılmamalı

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)

resul37c adlı üyeden alıntı

Kulaktan dolma lafları bırakalım teşekkür ederim fakat ben memnunum .Kaç senedir HP kullanan insanlar tanıyorum bence bu kadar abartılmamalı

Bende hp alıyordum eşiğinden döndüm. :D Bilgisayarınızı satış linkini atabilirsimisiniz. ?

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

amd nin çok güzel masaüstü ürünleri var açıkçası nvidia'ya on basar tabi nvidianında kendine has şeyleri var

resul37c adlı üyeden alıntı

bence msi on numara laptop tasarlıyor performansı süper daha geçen 7. nesile işlemci çıkarttı ve laptoplrına 7. nesil eklemeler ve drr4 ramlarin yanı sıra yen nesil chipset koymuş tabi çok daha fazla detay var ssd nin raid 4 ve yeni nesil şeyler ama fiyatı 30 bin üstü olur türkiyede zaten gt80 15 bin tl tek kötü tarafı msi türkiyenin teknik servisi umut vaad etmiyor elinizden gelirse direk şikayet edin yurt dışından tamir istediğinizi söyleyin

wmaraci
wmaraci

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

amd nin çok güzel masaüstü ürünleri var açıkçası nvidia'ya on basar tabi nvidianında kendine has şeyleri var

bence msi on numara laptop tasarlıyor performansı süper daha geçen 7. nesile işlemci çıkarttı ve laptoplrına 7. nesil eklemeler ve drr4 ramlarin yanı sıra yen nesil chipset koymuş tabi çok daha fazla detay var ssd nin raid 4 ve yeni nesil şeyler ama fiyatı 30 bin üstü olur türkiyede zaten gt80 15 bin tl tek kötü tarafı msi türkiyenin teknik servisi umut vaad etmiyor elinizden gelirse direk şikayet edin yurt dışından tamir istediğinizi söyleyin

Kesinlikle katılıyorum. Bi de kendimi bildim bileli AMD'ye karşı bir sempatim var. Eğer bir sistem toplayacak para biriktirirsem AMD toplayacağım.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Kesinlikle katılıyorum. Bi de kendimi bildim bileli AMD'ye karşı bir sempatim var. Eğer bir sistem toplayacak para biriktirirsem AMD toplayacağım.

mobilde intel ve nvidia çok iyi ama masaüstünde amd baya iyi , hemde daha ucuz örneğin furry 2 bin tl ve nvidia titan z ye göre daha iyi , titan z 8 bin tl, resmen furry den 4 tane alırsın onu geçtim sistem kurarsın o paraya
brown

kişi bu mesajı beğendi.

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)

Ecancan adlı üyeden alıntı

Bende hp alıyordum eşiğinden döndüm. :D Bilgisayarınızı satış linkini atabilirsimisiniz. ?

Buyrun http://www.teknosa.com/urunler/125032951/hp-15-g202nt-l0c69ea-metalic-silver-notebook

Fakat ben aldığımda indirim vardı 1399 TL idi şimdi kampanya bitmiş sanırım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al