Arkadaşlar merhabalar ilköncelikle bu konuda kendi fikirlerimden bahsedeyim fikir ayrılığı olan arkadaşlarıma SAYGIM SONSUZDUR ancak baltalamayın :)

Şimdi ülkemizin Güneydoğuda ki ve Doğu daki durumu bellidir. Bu durumun aynısı 1995 yıllarında da yaşanmıştır ve çözümü o zaman gönüllü olarak bölgeye giden Emekli Tümgeneral Osman Paşa ve dönemin albayı Erdal SARIZEYBEK ile terörü kamplara inerek halletmeye çalışmıştır ve belli aşamalarda başarılı da olunmuştur.

Ben bunun android uygulamasını düşünüyorum animasyonlarla ancak bu sefer bölgeye giden komutan siz olacaksınız kararlarınız doğrultusunda uygulamaya şekil vereceksiniz.

Nasıl geliştirilebilir bu android uygulama ile dönemi canlandırmaya ve halkımıza o dönemde terörün nasıl halledildiğini anlatmaya çalışacağız.


Uygulamada strateji uygulaması olacak kararlar üzerine senaryolar gelişecek bu yüzden her karar uygun o döneme göre senaryolar yazmam gerekecek ve asla gerçek dışı bir olay katmamam gerekiyor.

Kararlarınıza bağlı olarak uygulama senaryolarını takip edeceksiniz ses efektleri ve benzeri grafiklerle heyecan ve canlılık katmayı düşünüyorum.

Sizlerin de fikirleri önem taşıyor.


Ben: askeri bir kişiği olan ve Osman Paşanın bizzat kurmay yardımcılarından biriyim bu yüzden kendisine yakınlığımdan ve orducu yönetim taraftarı olan biri olduğumdan bu uygulamayı düşündüm