lostyazilim

AdBlock Kullanıyor musunuz? Neden? [Anket - Bilgi Alışverişi]

369 Mesajlar 59.634 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

carlito1914 carlito1914 Grafiker Kullanıcı
    • Üyelik 26.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 1026
    • Beğeniler 510 / 252
    • Ticaret 3, (%100)
    Kesinlikle kullanmıyorum bir webmaster'ın da kullanmasını saçma buluyorum.Kimse babasının hayrına site işi yapmıyor,elbette para kazanacak site sahipleri.Türkiye'de siteler nerden kazanacak çok merak ediyorum her sitenin milyon hiti yok ki reklam versinler.Tek gelir reklam şirketlerinin reklamları.Film sitelerinde ki reklamlar can sıkıcı olabilir ama ücretsiz izliyoruz bunuda düşünmek gerek.

"Gafasına göre takılan adam"
    wmaraci
    reklam

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
    • Üyelik 18.01.2014
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Mersin
    • Ad Soyad E** A**
    • Mesajlar 534
    • Beğeniler 99 / 118
    • Ticaret 3, (%100)
    1-) AdBlock Kullanıyor musunuz?
    - Hayır.

2-) Kullanıyorsanız; asıl kullanma sebebiniz nedir?
    - Kullanmıyorum, gerek yok. Girdiğim siteler belli. Film izlediğim site de bir kaç tane sağlam hepsi de ordan burdan reklam çıkmıyor.

3-) Sizce AdBlock kullanımının daha da artması ne gibi sonuçlara yol açabilir?
    - İnsanların emek verip oluşturduğu içeriği karşılıksız alıyorsunuz ve adamın hiç bir kazancı olmuyor. Bence yanlış, zaten reklamlardan üç kuruş kazanıyorlardı onu da kazanamayacaklar. Çok reklamlı sitelere giren arkadaşların kullanması gerekli tabi :) ama bunun haricinde kullanılması yanlış bence.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

hllzn hllzn hllzn.com Kullanıcı
    • Üyelik 04.03.2012
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek webmaster, seo
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad H** U**
    • Mesajlar 36
    • Beğeniler 14 / 5
    • Ticaret 0, (%0)
    Tamamen popup reklamlari icin tercih ediyorum. Yoksa adsemse govo reklamlar beni rahatsız etmez. Aksine ilgimi çeken birçok reklama tikliyorum bile

hllzn.com

bybozo bybozo Siz Hala Kullanıcı
    • Üyelik 09.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek öğrenci
    • Konum Konya
    • Ad Soyad M** D**
    • Mesajlar 1
    • Beğeniler 0 / 0
    • Ticaret 1, (%100)

carlito1914 adlı üyeden alıntı

Kesinlikle kullanmıyorum bir webmaster'ın da kullanmasını saçma buluyorum.Kimse babasının hayrına site işi yapmıyor,elbette para kazanacak site sahipleri.Türkiye'de siteler nerden kazanacak çok merak ediyorum her sitenin milyon hiti yok ki reklam versinler.Tek gelir reklam şirketlerinin reklamları.Film sitelerinde ki reklamlar can sıkıcı olabilir ama ücretsiz izliyoruz bunuda düşünmek gerek.

katılıyorum

wmaraci
    wmaraci

zoradam zoradam WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 03.08.2015
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek bilgisayar
    • Konum Gaziantep
    • Ad Soyad F** G**
    • Mesajlar 2
    • Beğeniler 0 / 0
    • Ticaret 0, (%0)
    Özellikle film siteleri, ve özellikle haber siteleri reklam işinin suyunu çıkarmış durumdalar bu yüzden kullanmak zorunda bırakıyorlar, halbuki 10 reklam yerine gözü yormayacak şekilde reklam eklense bu şekilde bir uygulamaya gidilmez ama bir sayfaya 10 reklam koyarsan işte o 2-3 etkili olacabilecek reklamdan da oluyorlar.

Distingue Distingue Full Stack Web Developer Kullanıcı
    • Üyelik 13.05.2015
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Full Stack Web Developer
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad F** Ç**
    • Mesajlar 64
    • Beğeniler 14 / 9
    • Ticaret 2, (%50)
    1- Evet, kullanıyorum.

2- Genellikle reklamlar uygunsuz veya siteyle alakasız içeriğe sahip olduğundan kullanıyorum.

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 18.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Aksaray
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 979
    • Beğeniler 83 / 144
    • Ticaret 4, (%100)
    1-Kullanıyorum.
    2-Bunun çeşitli nedenleri var. Film ve oyun siteleri özellikle abartarak koyuyorlar. Evet benim sitemde de adcash var ama kaynağını cozemedigimiz bir SPAM tıklama var bu nedenle ban yiyoruz adsense den. Bizde adcash e geçtik ama bu tıklama oranı burada daha da arttı. Biz de bunu hem çözmek için hem de para kazanmak için splash ekledik. Ama notta ekledik splash olduğunu belirttik.
    Başka bir sebepte YouTube. İyice abarttilar reklamı 50 şarkılı vevo mix açıyoruz 60 tane reklam engelliyor. 50 tane den nasıl 60 engelliyor cozemedim.
    3-Adsense olayı çöker çözüm bulamazlarsa. Ya google satın alacak adsensi serbest bırakır ya da gelirler düşer. Ama önce adsense suçu bize kesmeden SPAM olayına çözüm bulsunlar. 200 hit var biri tıklıyor 2 gün sonra ban yiyoruz nasıl iş arkadaş!

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.02.2015
    • Yaş/Cinsiyet 46 / K
    • Meslek Anne
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad F** B**
    • Mesajlar 1499
    • Beğeniler 413 / 412
    • Ticaret 12, (%100)
    Hayır kullanmıyorum,neden kullanayımki ,kimse kullanmasa site sahipleri nasıl para kazanazak ,zamanla gelir gelmeyince gider artınca site sahipleri emek verdikleri sitelerini kapatmak zorunda kalır,

hem relamlar güzeldir,ben reklamları seviyorum :)

FurkanKandemir FurkanKandemir WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 25.05.2015
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Web Yazılım Uzmanı
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad F** K**
    • Mesajlar 833
    • Beğeniler 0 / 287
    • Ticaret 13, (%100)
    Kullanıyorum. Zırt pırt çıkan gereksiz reklamlar yüzünden ama son zamanlarda youtube için kullanmıyorum çünkü google amca youtubede kullananlara reklamları sonuna kadar izletiyor reklamı atla diyemiyoruz

spyturk spyturk WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 26.08.2015
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Bilgisayar Mühendisi
    • Konum Çorum
    • Ad Soyad O** Ö**
    • Mesajlar 69
    • Beğeniler 7 / 9
    • Ticaret 1, (%100)
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Lig tv den bir maç izleyeyim diyorum abartmıyorum 7-8 tane reklamı kapatarak görüntüye ulaşmak zorunda kalıyorum. Böyle aç gözlü insanlar internet sitelerini reklam çöplüğüne çeviren insanların gelirleri azalmasın tamamen bitsin.

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al