-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle kullanmıyorum bir webmaster'ın da kullanmasını saçma buluyorum.Kimse babasının hayrına site işi yapmıyor,elbette para kazanacak site sahipleri.Türkiye'de siteler nerden kazanacak çok merak ediyorum her sitenin milyon hiti yok ki reklam versinler.Tek gelir reklam şirketlerinin reklamları.Film sitelerinde ki reklamlar can sıkıcı olabilir ama ücretsiz izliyoruz bunuda düşünmek gerek.
"Gafasına göre takılan adam"
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1-) AdBlock Kullanıyor musunuz?
- Hayır.
2-) Kullanıyorsanız; asıl kullanma sebebiniz nedir?
- Kullanmıyorum, gerek yok. Girdiğim siteler belli. Film izlediğim site de bir kaç tane sağlam hepsi de ordan burdan reklam çıkmıyor.
3-) Sizce AdBlock kullanımının daha da artması ne gibi sonuçlara yol açabilir?
- İnsanların emek verip oluşturduğu içeriği karşılıksız alıyorsunuz ve adamın hiç bir kazancı olmuyor. Bence yanlış, zaten reklamlardan üç kuruş kazanıyorlardı onu da kazanamayacaklar. Çok reklamlı sitelere giren arkadaşların kullanması gerekli tabi :) ama bunun haricinde kullanılması yanlış bence.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
hllzn
hllzn.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster, seo
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen popup reklamlari icin tercih ediyorum. Yoksa adsemse govo reklamlar beni rahatsız etmez. Aksine ilgimi çeken birçok reklama tikliyorum bile
hllzn.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özellikle film siteleri, ve özellikle haber siteleri reklam işinin suyunu çıkarmış durumdalar bu yüzden kullanmak zorunda bırakıyorlar, halbuki 10 reklam yerine gözü yormayacak şekilde reklam eklense bu şekilde bir uygulamaya gidilmez ama bir sayfaya 10 reklam koyarsan işte o 2-3 etkili olacabilecek reklamdan da oluyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1- Evet, kullanıyorum.
2- Genellikle reklamlar uygunsuz veya siteyle alakasız içeriğe sahip olduğundan kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1-Kullanıyorum.
2-Bunun çeşitli nedenleri var. Film ve oyun siteleri özellikle abartarak koyuyorlar. Evet benim sitemde de adcash var ama kaynağını cozemedigimiz bir SPAM tıklama var bu nedenle ban yiyoruz adsense den. Bizde adcash e geçtik ama bu tıklama oranı burada daha da arttı. Biz de bunu hem çözmek için hem de para kazanmak için splash ekledik. Ama notta ekledik splash olduğunu belirttik.
Başka bir sebepte YouTube. İyice abarttilar reklamı 50 şarkılı vevo mix açıyoruz 60 tane reklam engelliyor. 50 tane den nasıl 60 engelliyor cozemedim.
3-Adsense olayı çöker çözüm bulamazlarsa. Ya google satın alacak adsensi serbest bırakır ya da gelirler düşer. Ama önce adsense suçu bize kesmeden SPAM olayına çözüm bulsunlar. 200 hit var biri tıklıyor 2 gün sonra ban yiyoruz nasıl iş arkadaş!
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hayır kullanmıyorum,neden kullanayımki ,kimse kullanmasa site sahipleri nasıl para kazanazak ,zamanla gelir gelmeyince gider artınca site sahipleri emek verdikleri sitelerini kapatmak zorunda kalır,
hem relamlar güzeldir,ben reklamları seviyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kullanıyorum. Zırt pırt çıkan gereksiz reklamlar yüzünden ama son zamanlarda youtube için kullanmıyorum çünkü google amca youtubede kullananlara reklamları sonuna kadar izletiyor reklamı atla diyemiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Lig tv den bir maç izleyeyim diyorum abartmıyorum 7-8 tane reklamı kapatarak görüntüye ulaşmak zorunda kalıyorum. Böyle aç gözlü insanlar internet sitelerini reklam çöplüğüne çeviren insanların gelirleri azalmasın tamamen bitsin.