-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tasarımcı/İşletmeci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elbette kullanıyorum kullanmıyorum diyen yalan söyler.
Kullanma sebebim ise zamanında 1 siteye tıklayıp bizleri 50 tane popup hediye den siteler.
Bence adblock artmasının sebebi insanların para kazanma hırsı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
1-) AdBlock Kullanıyor musunuz?
* Evet bir ömür boyuda kullanıcam.
2-) Kullanıyorsanız; asıl kullanma sebebiniz nedir?
* Zırt pırt açılan popup pencerelerden bıktım, google ads reklamlarından bıktım sitemde bile ahlaksız reklamlar çıkardı kaldırmıştım.
3-) Sizce AdBlock kullanımının daha da artması ne gibi sonuçlara yol açabilir?
* Olumlu sonuçlar olucak. reklamsız temiz bir internet diyebiliriz bu reklamlardaki çerezler bilgisayarı bile kasıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanmadım daha önce, Kullanmayı da düşünmüyorum.
Anket bildirimi için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 -) Hayır Kullanmıyorum.
3 -) AdBlock kullanımının daha da artması kalitesiz içeriğe sahip sitelerin artmasına sebep olacaktır. Nedeni ise internetin bu işin ehli olamayan insanlara kalmasıdır. Ehli olan kişilerinde emeğinin karşılığını alamamasından dolayı farklı işlere yönelecektir. Gün gelir sizde adsense ile çalışırsanız sizde kullanmazsınız , "tok açın halinden anlamaz" :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Evet, kullanıyorum. Eğer zamanında insanlar paragöz olup sitenin her yerine reklam koymasaydı Adblock kurmazdım. Adblock her zaman aktif, sadece bazı sitelerde devredışı bırakıyorum. Yeter ki reklamı rahatsız etmesin, pop-up çıkmasın.
Katılıyorum.
http://gokayerenyazici.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kullanmıyorum,HER kullanmayı da bencillik olarak görüyorum. geçimini sadece reklamlardan sağlayan siteler de bin bir emekle hazırlanan içerikten canım istediği zaman faydalanacağım fakat benim o siteye hiç bir faydam olmayacak bence biraz bencillik olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1) Bütün siteler için kullanıyorum.
2) Sağdan soldan penis büyütücü ya da çevremki ateşli bayanlar fırlamasın diye (Evet adult içerikli sitelere giriyorum)
3) İnsan evladı gibi reklam yerleştirmek öğrenilmezse çok site kapatılır, bunun sonucundan yeni açılacak siteler ya da mevcut siteler ders çıkarır. Ya da ücretli içerik/üyelik sistemi gelişecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi / Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1- Kullanıyorum
2- Genelde 3G kullanıyorum. Otomatik açılan video ve flash reklamlar yüzünden Adblock kullanıyorum.
3- Adblock'u Google'da destekliyor. İsterlerse Adblock'un çalışmamasını sağlayabilirler.
bkz124
aplusrehber.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1- Bazı siteler için kullanıyorum.
2- Bazen sitelerde biyere tıklıosun reklam aşağı iniosun reklam bir şeye tıklıcaksın reklam video izliceksin reklam. Hele indirme sitelerinde Download linkini bulmakta zorluk çekiyoruz.
3- Sitelerde aşırı fazla olan reklamlar azalıcak. Popup reklamlar kesinlikle kaldırılacak. Bunlar kalkmadan Adblock kullanmaya devam o sitelerede kazanç sağlamak istemiyorum kusura bakmasınlar...