-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adblocklu ziyaretçi (misafir) : size gelmek istiyorum
site sahibi (ev sahibi) : tabi ki ama bize gelmeniz için üç tane kapıdan anahtarla geçmek zorundasınız
adblocklu ziyaretçi (misafir) : hayır size gelirim ama ben maymuncukla içeri girerim
site sahibi (ev sahibi) : o zaman siz hırsızsınız!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
kimya mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webmasterlar onada çare bulur arkadaşlar şahsen ben reklamımı sergilemek için indexe kod olarak yazıyorum.Böylece adblock sitemin bir parçası olarak algılıyor.Fakat webmaster arkadaşlarada buradan sesleniyorum.Arkadaşlar haklı bir film izlemek istediğimde reklamı geç butonunda bile reklam var bu kadar da yapmayın.Kazanç elde etmek için üretken olun.
http://www.neredenalmalı.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
1-Kullanmıyorum, hayır.
2-Kullanmıyorum çünkü; bazı site sahiplerinin veya bazı reklam geliri elde etmeye çalışan kişiliklerin bu gelirinin hakkı olduğunu düşünüyorum hatta ve hatta bilerek dahi yt üzerindeki reklamlara tıkladığım olmuştur.
3-AdBlock'u kullanan kişilerin çoğunluğunun adsense reklamları bulunmayan diğer reklam ağlarını kullanan sitelerden şikayetçi olduğu için kullandığını düşünüyorum.Bunun önüne geçmek için reklam ağlarının kendine çeki düzen vermesi gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adblock kullanıcıların sayısı artsada yazılımcılar reklamlar için farklı kodlar yaparak bu tür engellemenin önlerine geçebiliyorlar örneğin swf to html5 ile kodlanmış reklamlar adblock a takılmıyor. Buna benzer adblock'un engellemediği farklı kodlarda mevcuttur. Kısa sürede dahada gelişeceğine inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Market işletmecisi
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir talep varsa bu konuda demekki hakklılık payıda vardır reklama boğulan sitelere girmek istemeyen insanlara hak veriyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Youtube video arası ve öncesi reklamları ve diğer film sitelerinin uyguladığı reklamlar beni kullanmaya teşvik etti.
qeles27
gaziantepyerelhaber.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hacker
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1- Evet Kullanıyorum
2-Tamamen İğrenç Reklam Alanları Sebebiyle Kullanıyorum Çoğunlukla Örneğin(Film,Haber) Çok Sayıda Reklam Koyuyorlar Düzenli Bir Koyma Alanları Yok Malesef.
3- Daha Kaliteli Siteler ve Reklamlar Ilacağını Düşünüyorum...
HakanTRA
http://torrentlerim.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex Kendi Adblock Kullanıyorum Gayet İyi Youtube Rekam Yüzünden,Sitelere Girdiğimde 1ton Reklam Yüzünden Kullanıyorum Ve Pişmanda Deyilim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet kullanıyorum ama bende bir adsense yayıncısı olarak bende karşıyım bu duruma. Ve sitelerimde reklamlarla kullanıcılarımı rahatsız etmemeye özen gösteriyorum.Ayrıca destek verdiğim sitelerin engelini açıyorum ve reklamlara tıklamaya özen gösteriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim Koçu
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kullanmıyorum, önermiyorum da. Adam ömründen çalıp zaman harcıyor iki kuruş kazanmak için ona da engel olursak neden içerik üretsin? Egosu için mi?