-
-
Yaş/Cinsiyet
61 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet kullanıyorum. Yeni aldığım telefona opera kurdugum gün lak diye karşıma çıkan açık saçık reklamlar karşısında şoke olunca kurdum..
Kullanmaya devam edeceğim.
Reklam sektörüne ve yayıncılara çeki düzen vereceğine inanıyorum. Kullanıcıyı 'Tık' kurbanı yapmanın bir anlamı yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı siteler için devre dışı bırakıyorum bazı siteler için ise aktif ediyorum reklam sayfayı görmemi engelliyor sürekli açılır popup reklamlar koyulan sitelerde kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Kısa bir vakte kadar kullanmıyordum fakat kullanmaya başladım. Bir şeye emek verip karşılığını almak elbette hakkınız. Ama sayfayı reklama boğup kullanıcıyı bunaltmanın da bir mantığı yok.
selmand
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben zaten reklamları görmediğim ve tıklamadığım için zihnimde yer etmesin diye kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
kullanmıyorum reklamlardan ben kazanç elde etmeye çalışıp engel koymam pek etik değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı sitelere karşı önlem amaçlı kullanıyorum popup reklamları çıkıyor boş yere tıklayınca arkadan kafasına göre birşeyler indiriyor ve kuruyor buna karşılık önlem amaçlı kullanıyorum.
http://osmankalhan.xyz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kullanıyorum.
Makale çalışması - Backlink çalışması - Seo Hizmetleri - Kurumsal çalışmalar yapılmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
968 katılımcı. %50 oran evet/hayır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eğer bugün girdiğimiz sitelerin reklamlarına tıklama zahmetinde bulunsaydık o popup denen reklamlar da icat olup karşımıza çıkmayacaktı. millet bizi reklamlara tıklama mecburiyetinde bırakmayacaktı. sürekli site sahiplerine giydireceğimize bide dönüp kendimize bakalım ama alışmışız armut piş ağzıma düş. kendi sitemde kesinlikle izin vermiyorum gelmesinler kardeşim ihtiyacım yok onlar gibi tembel zihniyetli insanlara, nasıl benim sitem gibi binlerce site varsa, senin gibi olmayan da milyonlarca kullanıcı var çok şükür onlar bana yeter!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Kullanmıyorum, çünkü özellikle youtube gibi yerlerde emeğe saygısızlık olarak görüyorum