lostyazilim
tr.link

Selçuk İnan Kırmızı Kartı Hak Etmedi Diyenler?

9 Mesajlar 1.098 Okunma
lstbozum
tr.link

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)

wmaraci
reklam

Szryalcin Szryalcin www.neleroldu.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Neleroldu.Net
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 248
  • Beğeniler 137 / 55
  • Ticaret 13, (%100)

bunu izleyince herşey ortada zaten.
MuratAltun

kişi bu mesajı beğendi.

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)

Szryalcin adlı üyeden alıntı

bu izleyince herşey ortada zaten.

aynen öyle bizim adam sinirine hakim olsa kart yemezdi. öbürü direk kırmızı yerdi

Ugurcan Ugurcan , Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 13 / 213
  • Ticaret 4, (%100)

Szryalcin adlı üyeden alıntı

bunu izleyince herşey ortada zaten.

Keşke bu pozisyonda öyle olsaydı ama arada çok büyük fark var, Ribery'nin pozisyonu bir hazırlık maçı. Bence gerek yoktu kırmızı karta.

wmaraci
wmaraci

ibrahimgun ibrahimgun ibrahimgun.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
Hakemin düdüğü geç geldi çünkü baya bi tuttu Selçuğu. Ama kırmızı kart dibine kadar haklı.
Rekomedya Webster ArdaEgridere

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

ibrahimgun adlı üyeden alıntı

Hakemin düdüğü geç geldi çünkü baya bi tuttu Selçuğu. Ama kırmızı kart dibine kadar haklı.

Videoda göstermemiş hakemin 2 metre önünde yaşanıyor bunların hepsi, öyle uzak falan değil meram expressi izler gibi izliyor, tekme atılınca düdük çalıyor.
Olay 93-94. dk da yaşanıyor maçın bitişine 1 dk civarı kalmış, oyun Galatasaraylı futbolcuların istediği gibi değil hepsi zaten gerilmiş, zamana yattıkları yetmemiş gibi bir de bunu yapınca, hakemde göz göre göre düdük çalmayıp öyle 5 sn izleyince selçuk da tekme atıyor. Hareket kırmızı ama harekete sebep olan müsade eden hakemin yüzünden oluyor bunlar, Selçuğu suçlamanın anlamı yok.

Hamza, ekibi ve yönetim çapsızları gitmeden bu takımdan bi cacık olmaz. Rok prandelli prandellioğlu diyor boşa demiyor. Takım yerleşimi hatalı taktikleri hatalı ve çok zayıf, ortasahadan forvete top taşınamıyor orta sahada mersine karşı bile pas trafiği yapılamıyor, forvet yetersiz kanatlar istenilen verimi vermiyor, ortasaha ayağında top bile tutamıyor bu sezon ne iş yapacaklar bu halle bilmiyorum. Keşke o 1 golü de atmasaydık, şöyle üst üste 5 maç falan kaybetmeden bu çapsızlardan kurtulamayacağız.
MuratAltun teknolojikforum

kişi bu mesajı beğendi.

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Bir hakem olarak şunu söylemek istiyorum. Hakemler her ay düzenli olarak seminer görür. Bu seminerlerde en çok ÖNLEYİCİ hakemlik anlatılır.

Bir pozisyon sonrası sarı kart, kırmızı kart, sakatlanma, oyunu soğutma vs. vs. daha bir çok alanda bunu dersini net bir şekilde alır. Ve hele hele süper lig de bu seminerlere katılıp başarılı olanlar yanlış hatırlamıyorsam 2-3 bin civarı seminere katıldığından dolayı ücret alır.

Konunun özü: Hakem bariz bir şekilde Selçuk iNAN'ın kırmızı kart görmesini istemesidir. Bunun yan ve 2. açıklaması yoktur. Düdük sende ve illa ki çalacaksın orada ki harekete.

Peki niye çalmıyorsun daha bekliyorsun?

Sorun bir de sadece kırmızı kartın olup olmaması da değil. Orada önleyicilik yapamadığı için: Direk kırmızı ( Daha fazla ceza ) 2 sarı kart (Birsi 2. sarıdan kırmızı ) ve o kadar da tantana olması, oyunu da kızıştırması...
isousluer brk Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

Referee19 adlı üyeden alıntı

Bir hakem olarak şunu söylemek istiyorum. Hakemler her ay düzenli olarak seminer görür. Bu seminerlerde en çok ÖNLEYİCİ hakemlik anlatılır.

Bir pozisyon sonrası sarı kart, kırmızı kart, sakatlanma, oyunu soğutma vs. vs. daha bir çok alanda bunu dersini net bir şekilde alır. Ve hele hele süper lig de bu seminerlere katılıp başarılı olanlar yanlış hatırlamıyorsam 2-3 bin civarı seminere katıldığından dolayı ücret alır.

Konunun özü: Hakem bariz bir şekilde Selçuk iNAN'ın kırmızı kart görmesini istemesidir. Bunun yan ve 2. açıklaması yoktur. Düdük sende ve illa ki çalacaksın orada ki harekete.

Peki niye çalmıyorsun daha bekliyorsun?

Sorun bir de sadece kırmızı kartın olup olmaması da değil. Orada önleyicilik yapamadığı için: Direk kırmızı ( Daha fazla ceza ) 2 sarı kart (Birsi 2. sarıdan kırmızı ) ve o kadar da tantana olması, oyunu da kızıştırması...

Bu sene 4 Galatasaray maçında da bariz şekilde göz yumuluyor onu gördüm ben. Elbet başka takımlara da yapılıyordur ama Galatasaraylı olarak bu 4 maçta özellikle bunu gördüm. Rakip oyuncuya tölerans tanımalar, zaman geçiren topu oyuna sokmayan futbolcuya 1 değil 2 değil 4-5 pozisyon boyunca aynı şekilde uyuşuk davranmasına karşın uyarı bile vermediklerini gördüm. Diğer özetleri de ara sıra izledim ama özellikle Galatasaray maçlarını kaçirmadigim için bunu gördüm.
Ligin başından zevkinin kaçması böyle oluyor demekki. Galiba hakemlerin bir kısmı ya da çoğu satın alınmış. Bu pozisyonda da selçuk tekmeyi vurmasa eminim daha devam eder düdük çalmazdı. Olaya bakın adam 6 saniye kadar çekiyor selçuk tekmeyi koyunca düdük çalıyor.

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
daha napsın adamın bacağını kırdı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al