-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Nakliyeci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamın aleyküm arkadaşlar. nakliyee.com olarak bir sitem var, sınırsız sub domain hakkım var. 15-16 tane sub domain oluşturdum.
Hedef arama kelimesi : iran nakliye , sub domain: iran.nakliyee.com
Afganistan.nakliye: afganistan.nakliyee.com
Almanya nakliye : almanya.nakliyee.com
her birini ayrı ayrı siteler olarak google yöneticisine ekledim, tüm title description v.s. kodlamaları özgün içerikleri v.s. hepsi tamam. Domain henüz 1.5 aylık, hedef aramalarda 5.sayfalarda çıkıyorum. Sizce başarılı olur mu zamanla 1.sayfada yer alır mıyım? sub domain oldukları için çıkmaz diye bir ön yargı oluştu. Sub domain ile diğer rakip normal domainlerin arasında fark var mı? Google sub domain olduğu için sayfayı arkalara atıyor mu?
Bilgisi olan arkadaşlar yardım ve bilgilerinizi rica ederim.
Her kese hayırlı akşamlar...:o
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mfinal
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
güzel başarılı bir çalışma yaparsan çıkarsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Niş Siteler googlede ayrı muamele yapılmıyor. Siteniz aynı şekilde index alır. 2 tane site açarak buna 1. elden şahit oldum.
cagdaskorkmaz.com.tr
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
her sayfadan, uygun bir şekilde diyer sayfalara fazla olmamak kaydı ile geçiş link ver, bunun bi zararı olmaz bende zamanında yapmıştım böyle birşey hiç birşey olmadı
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kullandığınız Yazılar Kodlamalar Özgün İse Yararı Tabiki olacaktır. Hepsine güzel bir seo çalışması yaparsanız. Title keywords description gibi özellikleri eklerseniz daha iyi olur.
Wm Aracından
Seo Analiz yaptırın eksik kalan yerleri tamamlayın.
Googlenin Search Tools Aracını Kullanarak Tüm Subdomainleri burada ekleyip İndex Aldırabilirsiniz.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kaliteli bir anahtar kelimede yükselince zaten genel olarak yükselişe geçersiniz. subdomain olarak bir dezavantajın olmaz aksine avantajın var fakat hepsinde 1.sırada olman için profesyonel bi çalışma+zaman gerekir..
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link yapısı ile alakalı. Ben olsam subdomain yerine kategorileri kullanırım. Böylece site içi link ve backlink inşası oluşmuş olur. Subdomain kullandığında bunu yapmakta zorluk çekersin. nakliyee.com/iran, nakliyee.com/almanya yaptığında çok daha başarılı bir çalışma olacağını düşünüyorum. Çünkü burada önemli olan nokta almanya kelimesi değil nakliyee kelimesidir.
Yani iran nakliye kelimesinde başarı yakaladığında nakliyee.com'da başarı yakalamış olur. Böylece açacağın diğer kategorilerde de bir başarı yakalamış olursun.