lostyazilim
tr.link

Tanıtım Yorum Teması yardım lütfen

5 Mesajlar 748 Okunma
acebozum
tr.link

eyupyilmaz eyupyilmaz abuzmani.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 10 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;

Film tanıtımları yapabileceğim ve fragman ekleyip film yorumlayabileceğim bir tema arıyorum.

Önceliğim ücretsiz olan temalar. Teşekkürler. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

enyacan enyacan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek antrenör, freelance web tasarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
hocam bu şekilde spresifik konulara tema bulmak işi ücretsizde zor.yapmanız gerken ne gibi özelliklere sahip olmasını istiyorsunuz sitenin?
custom post types eklentisi ile video yazıları yazabilir, sonra da review eklentisi ile inceleme yazısı yazabilir puan verebilirsiniz.Bunun gibi daha bir çok olay için ücretsiz eklentiler mevcut.tabi bu noktada tasarım kalitesinin göz ardı edilmemesi gerek.Eğer tasarımı kötü olacaksa, ki ücretsiz tema + ücretsiz bileşenlerin sonucu genelde böyle olur, css bilen bi arkadaşınızdan yardım istemeniz en iyisi.En ucuz çözüm yolu budur.Ama bu kadar uğraşıp deneme yapmak yerine forumda 70 liraya 70 dolarlık tema satılıyor, hostingi de içinde.tavsiyem o şekilde bir işlem yapmanız

eyupyilmaz eyupyilmaz abuzmani.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 10 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

enyacan adlı üyeden alıntı

hocam bu şekilde spresifik konulara tema bulmak işi ücretsizde zor.yapmanız gerken ne gibi özelliklere sahip olmasını istiyorsunuz sitenin?
custom post types eklentisi ile video yazıları yazabilir, sonra da review eklentisi ile inceleme yazısı yazabilir puan verebilirsiniz.Bunun gibi daha bir çok olay için ücretsiz eklentiler mevcut.tabi bu noktada tasarım kalitesinin göz ardı edilmemesi gerek.Eğer tasarımı kötü olacaksa, ki ücretsiz tema + ücretsiz bileşenlerin sonucu genelde böyle olur, css bilen bi arkadaşınızdan yardım istemeniz en iyisi.En ucuz çözüm yolu budur.Ama bu kadar uğraşıp deneme yapmak yerine forumda 70 liraya 70 dolarlık tema satılıyor, hostingi de içinde.tavsiyem o şekilde bir işlem yapmanız

sanırım haklı olabilirsiniz. uzun zamandır bakıyorum istediğim gibi bir şey tam olarak bulamadım.
bahsettiğiniz tema hangisi acaba ? link verebilirmisin ?

enyacan enyacan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek antrenör, freelance web tasarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
nerede arıyorsunuz? inreview diye bir tema var mesela elegantthemes te, themeforestta mojothemes te yüzlerce tema var, siz nasıl bir tasarımı beğenirsiniz bu önemli, temaların hemen hemen hepsi aynı özellikleri sunuyorlar, içlerinden birkaç tanesinin farklı özellikleri var, başka temalar için http://athemes.com/collections/best-review-wordpress-themes/

wmaraci
wmaraci

Prayer Prayer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Elektronik Yüksek Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Takipteyim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al