Herkese selamlar... Gokano kullananlar var mı ? Tavsiye eder misiniz ? Ürünleri sipariş ettiğinizde geliyor mu ? Ne kadar günde geliyor ? Kargo ücreti oluyor mu ?
Edit : Kullanacak olan filan varsa sakın kullanmasın... Hiçbir zaman stok olmuyor...
Şurada yazılanlara göre güzel bir sistem. Kendim kullanmadığım için bir bilgim yok ama konuyu takip ediyorum. Bilgiye ulaşınca beni de haberdar ederseniz sevinirim.
Şurada yazılanlara göre güzel bir sistem. Kendim kullanmadığım için bir bilgim yok ama konuyu takip ediyorum. Bilgiye ulaşınca beni de haberdar ederseniz sevinirim.
Hocam siz hiç hediye aldınız mı? Ya da alan birini biliyor musunuz?
Alan birini biliyorum ben daha almadım hocam, ayrıca youtubede bir sürü unboxing videosu var hediye alanların. Sizde üye olmadıysanız referansımdan üye olursanız sevinirim.
Alan birini biliyorum ben daha almadım hocam, ayrıca youtubede bir sürü unboxing videosu var hediye alanların. Sizde üye olmadıysanız referansımdan üye olursanız sevinirim.
Üye oldum dostum. Bilgilendirmen için teşekkürler. Belki bununla ilgili sabit bir konu açıp daha kapsamlı bilgi vererek kazancını arttırabilirsin. Konuyu ben de takip ederim.
Üye oldum dostum. Bilgilendirmen için teşekkürler. Belki bununla ilgili sabit bir konu açıp daha kapsamlı bilgi vererek kazancını arttırabilirsin. Konuyu ben de takip ederim.
Hedefim GoPro HERO almak onun için puan biriktiriyorum. Aldığım zaman daha kapsamlı ve GoPro HERO kutu açılışlı bir video yapacağım.
Merhaba İsa, stoklar yarın yenilenecek, deneme amaçlı min. 30 puan biriktirdim, geri dönüş sağlayacağım.