-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar blog temam gözüme iç açıcı gelmiyor. Sizce değiştireyimmi sizlerinde yorumlarınızı almak isterim ? Veya nasıl bir hoş hale getirebilirim görüşleriniz benim açımdan çok önemli.
Site adresim imzada var oradan bakabilirsiniz.
Sitenin günlük tekil hiti : 1K
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu işte amatör biri olarak yorum yapıyorum.
Bence tema genel olarak güzel ama logo için çalışılabilir biraz. Logo algının yerleşmesinde kilit rol oynar bu yüzden çok önemlidir. Üst kısma o yazının yerine güzel bir logo koyabilirsiniz. Kolay gelsin.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence tema güzel. Ancak Logonu ve sitenin şablonundaki renkler ile oynayarak hareket kazandıra bilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Hocam ben temayı sitenin içeriğiyle pek uyumlu görmedim bazi sitelerde görüyorum sadece müzik teması var internette ücretsizi varmıdır bilmiyorum onları kullansanız daha iyi olur bu temanız sanki kişisel veya genel blog teması gibi duruyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı arkadaşların dediği gibi sitenin içeriğiyle tema uyumsuz. Ücretli veya ücretsiz müzik , radyo temaları bulup değiştirmelisiniz. Logo işini de düşünün derim. Benim düşüncelerim de bu şekilde pek farklı bir şey olmasa da.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bc.vc ve turbobit kullanan sitelere pek girmiyorum. pop-up reklamlar ve sınırlı turbobit kullanmassan sabit ziyaretçin daha çok artrar diye düşünüyorum. Teman güzel fakat blog modülünde değil de biraz daha yan yana menüler halinde veya listeleme şeklinde yapman hoş olur amaca uygun.