lostyazilim

130k backlinke rağmen istediğimiz sonucu alamıyoruz

50 Mesajlar 7.034 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mustafasu mustafasu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

xwebmaster adlı üyeden alıntı

Bu bir eleştiridir: Bence sen seo'dan gram anlamıyorsun ;)

ben de zerre kadar inanmıyorum. seo danışmanlığı hikayedir. kendine güveniyorsa ben siteni yükselteyim sonra parayı alayım der bir kişi. herkesin gözünü para bürümüş
SukruAK Yasemin81 xwebmaster

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Elbette, sizi yüksekte tutan şeyler bu backlinklerse silerseniz sıralamanız da düşebilir, ceza olmaz. Der ki artık bu site o kadar da güçlü değil, hak ettiği sıralamaya gelsin. Bu yüzden backlink alımı da silimi de dikkatli yapılmalı bence. Kaybettiğiniz backlink 5k ve çok da iyi bir siteden değilse, backlinklerin silinmesi de vakit alacağı için aynı süre zarfında önerilenler gibi kaliteli siteden 3k backlink aynı değeri görebilir. Bu şekilde bir süre daha dalgalanma yaşayacaksınız sıralamalarda, sonu inşallah iyi olacak :)

Teşekkürler ilginize

Peki bu süreç sizce ne zaman sonuçlanır ?

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

cranbaries adlı üyeden alıntı

Teşekkürler ilginize

Peki bu süreç sizce ne zaman sonuçlanır ?

Ne zaman sonuçlanırdan çok ne kadar sürede bu işlemleri yapmam gerekir diye sormanız daha iyi bir soru olur bence. Site içi için söylenilen herşeyi adım adım yapın site içinde hızlı olmanız daha iyidir site içi güzelleşirken bir iki hafta içerisinde 130k backlinkin en değersizlerini bulun, silmeye başlayın. Aynı iki hafta içerisinde kaliteli backlinkler alın. İlave seo teknikleri uygulayın, yazı içi seonuz güzel olmadıkça bu işleri yapmayın bence, tekrar ediyorum.

İki hafta backlink sil backlink al yaparsınız. Google silinenleri fark edip sizi düşürmesi, site içi iyileştirme yapıyorsunuz diye yükseltmesi, iyi ama kaliteli backlink alımlarınızı google'ın fark etmesi ve kaliteli backlink alımlarında bazen kısa süreli düşüş olup* asıl sıralamaya oturmanız ve yükselişe geçmeniz bir ay sürer bence.

*google çok backlink alımından sonra hacklink midir geçici midir şaka mıdır bu diye bir kontrol için düşürür. Bakar ki backlinkler sürekli (hatta hit akışı da oluyorsa çok çok iyi olur) o zaman tekrar yükseltir.

Backlink alımınız büyük olmazsa * la gösterdiğim madde olmayabilir fakat süreç uzar daha az riskli olur.

Uzun yazdım cevabımı, bazen kendimi kaptırıp çok devrik yazabiliyorum. Anlamadığınız yer varsa tekrar yazarım :)
SukruAK

kişi bu mesajı beğendi.

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Ne zaman sonuçlanırdan çok ne kadar sürede bu işlemleri yapmam gerekir diye sormanız daha iyi bir soru olur bence. Site içi için söylenilen herşeyi adım adım yapın site içinde hızlı olmanız daha iyidir site içi güzelleşirken bir iki hafta içerisinde 130k backlinkin en değersizlerini bulun, silmeye başlayın. Aynı iki hafta içerisinde kaliteli backlinkler alın. İlave seo teknikleri uygulayın, yazı içi seonuz güzel olmadıkça bu işleri yapmayın bence, tekrar ediyorum.

İki hafta backlink sil backlink al yaparsınız. Google silinenleri fark edip sizi düşürmesi, site içi iyileştirme yapıyorsunuz diye yükseltmesi, iyi ama kaliteli backlink alımlarınızı google'ın fark etmesi ve kaliteli backlink alımlarında bazen kısa süreli düşüş olup* asıl sıralamaya oturmanız ve yükselişe geçmeniz bir ay sürer bence.

*google çok backlink alımından sonra hacklink midir geçici midir şaka mıdır bu diye bir kontrol için düşürür. Bakar ki backlinkler sürekli (hatta hit akışı da oluyorsa çok çok iyi olur) o zaman tekrar yükseltir.

Backlink alımınız büyük olmazsa * la gösterdiğim madde olmayabilir fakat süreç uzar daha az riskli olur.

Uzun yazdım cevabımı, bazen kendimi kaptırıp çok devrik yazabiliyorum. Anlamadığınız yer varsa tekrar yazarım :)

Teşekkürler üstad anlaşıldı anlattıklarınız.

wmaraci
wmaraci

herbeswolf herbeswolf Wordpress Tema <3 Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen-Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 41 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Yorumların tamamını okuyamadım fakat 130k Backlink bildiğiniz "Spam" dır. Yani Bizim Google dayı bunu spam olarak algılar. İnsanlar 130k backlinki sıralama düşürtmek için rakiplerine yapıyor...

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)
Benim o kadar backlinkim olucak sitem uçar :)

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
olay baclink ile bitmiyor . Bütünlük şart ve ziyaretçi önemli

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
200 farklı seo kriteri var :)

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Valla hocam 1-2 ufak değişimden sonra ömürlük olarak ilk sırada duracak bir web sitesi olarak görünüyor.Bu değişimleri ve eklemeleri yaparak ilk sırada yerinizi garantiliyebilirsiniz.Başarılarınızın devamını dilerim.

doctor doctor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)
Backlink adeti değil kalitesi önemlidir.
Kaliteyi belirleyen unsurlar;
Site trustrankı,
Link yeri (footer, makale içi),
Site Sektörü,
Link türü (dofollow, nofollow)
Gibi birçok unsur vardır, Mesela ben web tasarımcıyım 1 adet web tasarım sitesinden footer link almam, 5 otomotiv sitesinden linke bedel olacaktır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al