kabus54
Makale Yazarı ve Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
makale yazarlığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Sitemizi ve yayınlarımızı sosyal medyada paylaşsak ve buradan hit gelse; tıklamalar olsa Adsense ban yapar mı?
Yani Adsense Sosyal medya hitinden gelen tıklamaya ban ile karşılık veriyor mu?
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Sanmıyorum ama aşırı tıklanma olursa olabilir sosyal medya değilde google den yönlendirme yaparsan bir sakıncası olmaz sanırım linki kısatl googleden gelmiş gibi göstermen daha mantıklı bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilişim - Kurumsal Seo
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Deneyim ; Sitenizin içeriği nitelikli ise ( bilmemkimin magazin dedikoduları - komik caps- geyik-müzik dinle-bilmem ne izle vs değilse, geniş içerikli haber - inceleme -sağlık -gündem-teknoloji vs ) ve sosyal medyadan çekilen hit'de nitelikli ise ( isterse 50K olsun ) yazılarınızı okuyor paylaşıyor yorumluyor ise ödeme zamanı güzel bir kesinti ile ödeme alırsınız, niteliksiz hitse ay sonu ödeme'de ağır kesinti kaçınılmaz olur. Banlanma olayına rastlamadık henüz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adsense de artık fazla ileri gitmeye başladı, geçen gün günlük 200 tl gelirim vardı 1 haftada yaklaşık 1.000 TL Para birikti. O esnada pin bekliyordum ki onayliyayim baktım hesap durdurulmus :) sebebi ise geçersiz trafik..
Demek istediği şu sadece google dan gelen hitler benim için önem arz eder eğer başka bir şey görürsem mihlarim gibisinden noktayı koyuyor :) diğer hesabımdan ise 442 dolar kesti nedeni ise geçersiz trafik 1.200 dolardan 442 dolar kesti yarıdan yarıya :) peki reklam verenlere o parayi iade ediyor musun adsense ? Taaabiiikiii Hayır o para kasaya neymiş bu tek kaliteli reklam firmasiymis :) nedenlerini tek tek yazdım yöneticilerin hesabı incelemesinin ardından acilmayacanin kanısına varmislar. Varın kardeşim varın sen bana yılda 5 darbe vurursun ben sana 12 darbe vururum :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Banlamaz hocam bence. Banlasa çalıştığım siteyi banlardı. Çok yüksek sayılarda trafik geliyor sosyal medyadan :)
Cubbeliahmetsohbetleri.com
Söylerken alim gibi, amel ederken cahil gibiyiz.