lostyazilim
tr.link

Adsense Sosyal Medya Tık İlişkisi

6 Mesajlar 931 Okunma
lstbozum
tr.link

kabus54 kabus54 Makale Yazarı ve Editör Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek makale yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 195 / 60
  • Ticaret 56, (%100)
Sitemizi ve yayınlarımızı sosyal medyada paylaşsak ve buradan hit gelse; tıklamalar olsa Adsense ban yapar mı?

Yani Adsense Sosyal medya hitinden gelen tıklamaya ban ile karşılık veriyor mu?

wmaraci
reklam

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Sanmıyorum ama aşırı tıklanma olursa olabilir sosyal medya değilde google den yönlendirme yaparsan bir sakıncası olmaz sanırım linki kısatl googleden gelmiş gibi göstermen daha mantıklı bence.
kabus54

kişi bu mesajı beğendi.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

fullvizyon fullvizyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Bilişim - Kurumsal Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 56 / 27
  • Ticaret 8, (%100)
Deneyim ; Sitenizin içeriği nitelikli ise ( bilmemkimin magazin dedikoduları - komik caps- geyik-müzik dinle-bilmem ne izle vs değilse, geniş içerikli haber - inceleme -sağlık -gündem-teknoloji vs ) ve sosyal medyadan çekilen hit'de nitelikli ise ( isterse 50K olsun ) yazılarınızı okuyor paylaşıyor yorumluyor ise ödeme zamanı güzel bir kesinti ile ödeme alırsınız, niteliksiz hitse ay sonu ödeme'de ağır kesinti kaçınılmaz olur. Banlanma olayına rastlamadık henüz.
kabus54

kişi bu mesajı beğendi.

Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Adsense de artık fazla ileri gitmeye başladı, geçen gün günlük 200 tl gelirim vardı 1 haftada yaklaşık 1.000 TL Para birikti. O esnada pin bekliyordum ki onayliyayim baktım hesap durdurulmus :) sebebi ise geçersiz trafik..

Demek istediği şu sadece google dan gelen hitler benim için önem arz eder eğer başka bir şey görürsem mihlarim gibisinden noktayı koyuyor :) diğer hesabımdan ise 442 dolar kesti nedeni ise geçersiz trafik 1.200 dolardan 442 dolar kesti yarıdan yarıya :) peki reklam verenlere o parayi iade ediyor musun adsense ? Taaabiiikiii Hayır o para kasaya neymiş bu tek kaliteli reklam firmasiymis :) nedenlerini tek tek yazdım yöneticilerin hesabı incelemesinin ardından acilmayacanin kanısına varmislar. Varın kardeşim varın sen bana yılda 5 darbe vurursun ben sana 12 darbe vururum :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Adsense de artık fazla ileri gitmeye başladı, geçen gün günlük 200 tl gelirim vardı 1 haftada yaklaşık 1.000 TL Para birikti. O esnada pin bekliyordum ki onayliyayim baktım hesap durdurulmus :) sebebi ise geçersiz trafik..

Demek istediği şu sadece google dan gelen hitler benim için önem arz eder eğer başka bir şey görürsem mihlarim gibisinden noktayı koyuyor :) diğer hesabımdan ise 442 dolar kesti nedeni ise geçersiz trafik 1.200 dolardan 442 dolar kesti yarıdan yarıya :) peki reklam verenlere o parayi iade ediyor musun adsense ? Taaabiiikiii Hayır o para kasaya neymiş bu tek kaliteli reklam firmasiymis :) nedenlerini tek tek yazdım yöneticilerin hesabı incelemesinin ardından acilmayacanin kanısına varmislar. Varın kardeşim varın sen bana yılda 5 darbe vurursun ben sana 12 darbe vururum :)

Aynınısı youtube'da da yapıyor. Para yatırılıyor o kadar izlenme alıyor diyor videolar sizinmi yahu başta yüklerken özgün olarak kabul ediyonda 100 bin tık geliyor sonra diyorsun senmi çektin kanıtla diyor. Google sağ gösteriyor hem sol vuruyor hem sağ

pierre91 pierre91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci, Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 1, (%100)
Banlamaz hocam bence. Banlasa çalıştığım siteyi banlardı. Çok yüksek sayılarda trafik geliyor sosyal medyadan :)

Cubbeliahmetsohbetleri.com
Söylerken alim gibi, amel ederken cahil gibiyiz.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al