Merhaba.Telefonu 21 Temmuz da almışssınız sanırım.Şimdiye kadar olan kullanım tecrübenizi paylaşır mısınız ?
Video ve foroğraf çekimi ile şarj olayını merak ediyorum.Şu anda LG G2 kullanıyorum.Telefondan çok memnunum ama çift hatlı bir telefona ihtiyacım var.Zenfone 2'yi düşünüyorum.
Video ve foroğraf çekimi ile şarj olayını merak ediyorum.Şu anda LG G2 kullanıyorum.Telefondan çok memnunum ama çift hatlı bir telefona ihtiyacım var.Zenfone 2'yi düşünüyorum.
Telefon şarjı rahatlıkla bir günü çıkartabilecek düzeyde ben geceleri fırında çalışıyorum ve bu yüzden telefon elimden hiç düşmediği halde bir gece de en fazla %60-70 şarj bitirebiliyorum. Bunun yanında kamera kalitesi gerçekten memnun edici.Fakat ses konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim eğer yüksek seste müzik dinlemeyi seven biri isen ses yüksekliği tatmin etmez. Ama kulaklıkla ses kalitesi iyi. Tasarımı hakkında yapılan yorumlara pek kulak verme bana kalırsa şuana kadar hiç kalınlığından şikayetçi olmadım. Hızı güzel zaten donanımsal açıdan sıkıntı yapacak bir telefon değil. Merak ettiğin başka şeyler varsa seve seve cevaplarım.