-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
Fazla karışık olmayan, hızlı arayüze sahip bir altyapıya ihtiyacım var.
Yapacağım şey, tek bir ders üzerine (edebiyat dersi), için bir site yapmak istiyorum. Bu sitede edebiyat dersiyle ilgili konular yer alacak. Zümre programları, yazılı sınavları vb. dosyaların da tek tıkla kullanıcılar tarafından indirilebilmesine olanak tanıyarak, genel olarak dosya indirme dışında sitede edebiyat ders notları özgün notlarım vb. makalelerim yer alacak. Bunun için Drupal ve WP önerenler var. Sizlerin de değerli tecrübelerinizden görüşlerinizi, önerilerini rica ediyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Wordpress basit ve kullanışlıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wordpress Öneririm. Wordpress Hem Google açısından yüksek hit alır hemde blog yani yazı olduğu için wordprese uygundur.
Kurulum Tema Konusunda Destek verebilirim .
Whituryd
Game/LoL/Anime/Grafik/Web
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diğer scriptlerde işinizi görür elbet ama Wordpress tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar diye düşünüyorum.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Wp den korkuyorum açıkçası. Güncellemelerde falan sürekli hata çıkardığını okuyorum. Birincide çıkarmasa sonrasında çıkarıyor diyorlar. Veritabanı bağlantı hataları veya kullanılan eklentilerle de sıkıntı yaşarsın cpu zorlaması, yavaşlık veya kod hataları diye okuyorum forumlardan aklımda kalanlar bunlar wordpress için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wp candır herisi heycandır
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Drupaldan başka bir sistem kullanmayan biri olarak basit kolay öğreneceğim çok kullanılan bir sistem istediğiniz için wp ve dle sizin için uygun sistemlerdir.Drupal ile çok daha gelişmiş bir portal yapabilirsiniz ama ilk kullanıcılar için çok farklı ve zor gelebilir.Bende bir öğretmen olarak fen ve teknoloji üzerine e-learning, test ve makale üzerine bir portal hazırlamayı düşünüyorum ama isim bulmakta sıkıntı yaşıyorum.
Yener BERKTAŞ