-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Şimdi aranızdan benden büyük olan bu durumu yaşamış olan bir çok abim vardır burda bu yüzden arkadaşlarıma sormak yerine burdan sormak istedim
Ben konuştuğum kızın geçmişini çok kafasına takan bir insanım geçmişi için nerdeyse çok kızlada aramı bozdum çoğu zaman empati yapıyorum benim geçmişim bile kötüyken neden başkasının geçmişiyle ilgileniyorum diye ama kıskançlık daha ağır basıyor
Soru -
şuan hoşlandığım bir kız var onunda geçmişinde çıktığı çocuğa bir çok laf söylemiş ama pişmanlığından dolayı bunun affetmesi için videolar falan hazırlamış şimdi ben ne yapayım kıskançlığım yine çok ağır basıyor bu durumdan nasıl kurtulurum
şimdiden cevap veren herkesin eline sağlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Kafanı kodların içerisine göm ve uzun bir süre çıkartma.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bu konularda mantığa kilit vurulduğu için içinden çıkmak zor oluyor. Kıskançlığını bastırman lazım öyle hayat geçmez cidden
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gecmisini bosver empati kur kendini dusun senin gecmisin ak mi :) diyorum ama benim
Icinde o onemli :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaşamış olduğum tecrübelere dayanarak sana bu öneriyi yapacağım. Öncelikle yaşını bilmiyorum lakin, 18-22 arasında hemen hemen hiçbir kız ileriyi düşünmeden yalnızca birlikte olmak için bir erkek ile flört içerisinde bulunur. Kendini fazla kaptırmamanı ve biraz rahat olmanı isterim. Herşeyi kafaya takmamanı ve yeri geldiğinde sözlerini, şikayetlerini söylemeni isterim. Fazla bağlanırsan çok acı çekersin. Senin verdiğin değer gibi kimse sana değer vermiyor artık. Hakettiği değeri verirsen, onlarda sana fazlasıyla değer verir bir gün emin ol :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**