-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web Mater İşleri ile Uğraşıyorum Hangi İşletim Sistemi Uygundur sizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
abartmaya gerek yok windows kur geç
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
10 yıldır Linux dağıtımları ile her türlü işimi yapıyorum. Bazen PC 2-3 gün kapanmamak zorunda kalıyor. Linux ile hiç zorlanmıyor. Windows olsa daha yarım günde ısıdan kilitlenir.
Mevcut pc'm oldukça vasat. P2100 işlemci, OB Intel ekran kartı, 6 GB RAM...
Şu an Lubuntu 15.04 x64 kullanıyorum.
Getgnu.org, linuxmint.net.tr, debian.org.tr, truvalinux.org.tr gibi kaynaklardan detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Webmaster'lığın Linux ile ilgili geniş dünyasında en ince ayrıntılarına kadar da LKD.org.tr, syslog gibi Linux platformlarını öneririm.
Önereceğim dağıtımlar Linux Mint, Lubuntu, OpenSuse ve Ultimate Edition...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şuan Linux dağıtımı olan ElementaryOS kullanıyorum, eksiklikleri mevcut fakat önerebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hostapot.com
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Linux'a ben de geçtiğimiz ay kısa bir giriş yaptım. Çok beğendim çok hoşuma gitti fakat Word gibi dosyalarda Linux'un kendi Office yazılımının imla düzeltme yardımcısı çok pasif kalıyordu. Sırf bu yüzden Linux'dan tekrar Windows'a geçtim. Ben Ubuntu'yu denemiştim. Nedendir bilmem fakat Ubuntu bana Windows 10'dan daha yavaş gelmişti (?)
Webmaster işleriyle uğraşmak için Windows da iyidir, Linux da diğerleri de. Asıl önemli olan bireysel olarak sizin beklentilerinizin ne olduğudur.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben de hiç oyun oynamıyorum, yine de Linux'u Windows'a oranla daha yavaş buldum. Tabii kısa bir deneyim yaşadım. Özellikle Office'de sorun çektikten sonra tekrardan Windows'a geri döndüm. Bence Windows'a devam edin, PHP vb. işleri rahatlıkla Windows'da da devam ettirebilirsiniz.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Windowsun kilitlenmesi agirligi gibi olaylarda kaynakl tuketimini inceleyin derim. Size yavaslamayi saglayan cpu mu? ram mi? yoksa hdd yazma mi.
Bende 4tane pc var 2011 cikisli hepsi cogunda yasadigim problem is akisi sirasinda hddye veri yazma da 2 mb ile %100 oluyordu. Surekli kullanip yanimda gezdirdigim notebookuma ssd aldim. Yag gibi akiyor isletim sistemi. Yani demek istedigim os'yi degissende eger sorun hdd'den kaynakliysa ayni sorunlari yasarsin.
Ama yine de isletim sistemi onerim lubuntu ve elementary os. Netbooklarimda lubuntu kurulu o kisitli sistemlerde gayet stabil calisiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.