-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Bu aralar pm ve bildiri olarak gözüme çarpan reklam olayına bir tavsiye getirmek istiyorum.
Yönetici arkadaşlar dikkate alır mı bilmem ama reklam getiri olarak bir olmazsa olmazdır bunu anlayabiliyorum.
Ancak; en azından premium üyeler bu konuda bir ayrıcalığa sahip olsa, link analiz sira bulucu vs değil de, reklamlardan ve sürekli aynı isimlerin verdiği bildirimlerden muaf olsa?
Ben gerçekten 6 ay önce yazılan bir konunun her 2 ayda bir reklam olarak farklı başlıklarda önüme tekrar gelmesinden rahatsızım, bu konuda bir iyileştirme talep ediyorum.
Teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
dediklerinizde haklisiniz ama karar yoneticilerin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bence iyi fikir
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Pm olarak reklam mesajı geldiğini ilk defa duyuyorum. Bana gelmedi hiç. Bildirim olarak ise ayda yılda 1 kere geliyor sıkıntı yok. Sıra takip aracı işime yarıyor mesela siz pek kullanmıyor olsanız da çok kullanışlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Pm olarak reklam mesajı geldiğini ilk defa duyuyorum. Bana gelmedi hiç. Bildirim olarak ise ayda yılda 1 kere geliyor sıkıntı yok. Sıra takip aracı işime yarıyor mesela siz pek kullanmıyor olsanız da çok kullanışlı.
Bu hizmetlerden memnuniyetsizligimi ifade etmedim, bunlardan ziyade reklamların engellenmesinin daha iyi olacağını belirttim. Mesela derse ki platin pakete reklam veya bildirim gelmeyecek, site içi reklamlar gösterilmeyecek; geçerim. Gibi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Özel mesaj ile reklam gönderimi hiç yapmadık.
Bildirim reklamı ise tam olarak bu:
ve
bu sebepten dolayı kullanmak zorunda kalıyoruz.
Malesef üyelerimiz bize destek olmak için premium üyelik almadıkları gibi bir de adblock kullanıyorlar.
İleride dediğiniz gibi premium üyelere reklam gösterimini kapatacağız. Ancak şu an WM Aracı'nı daha çok geliştirmek ve masraflarımızı karşılayabilmek için bu reklam gelirlerine ihtiyacımız var.
Önerileriniz ve anlayışınız için teşekkürler.
NOT: Bize destek olmak isteyen üyelerimiz premium üyelik alabilirler. Artan premium üyelik gelirleri ile biz de bildirim reklam alternatif reklam türleri kullanmaktan vazgeçeriz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)