-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Demek ki bundan sonra Fastest Cache kullanacağız, TEST için teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar Resimlerle Başı Dertde olan varsa. sunucuya Googlepagespeed kurdurun. Js html resim optimasyonu herşeyi yapıyor.. kesinlikle tavsiye. ondan sonra 40 mb büyüklügünde resim atın sitenize, Google de Sorun çıkmıyor ...
Normal konudaki resim adresi xxxxxx.com/xxxx/xxxxxDate.jpg
pagespeed sonrası Date.jpg.pagespeed.ic.lXw4NjexqS.webp şeklinde oluyor ve boyutunu sanal olarak düşürüyor.
Not: kendi sunucunuzdaki resimler içindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Konu saçma. Neden?
Bir kere dünya üzerinde total cache ayarlarını tamamen doğru yapabilen 3-5 kişi var. Siz bunlardan birisi değilsiniz. Ben de değilim. Mashable.com total cache kullanıyor ve kendileri yazdı eklentiyi.
Ayrıca super cache ayarlarını doğru yaptığınızı da sanmıyorum. Önbellek ve sıkıştırma düğmesine tıklayıp hemen analiz sayfasına atladınız sanırım.
Ben super cache kullanıyorum. Ayarlarını doğru yaptım. Sitem inanılmaz hızlı. Abartı değil. Inanilmaz.
Üstelik bu sitelerde kullandığınız tema benim temamdan 100 kat daha sade. Ama ben gtmetrix pagespeed puani olarak 90 alıyorum. Daha önce supercache kullanırken daha sade bir tema ile gtmetrixten 99/97 puan almıştım. Eklentiyi kur iki tane butona tıkla diyince olmuyor bunlar.
SONUÇ: SUPER CACHE ZAFERİ.