lostyazilim
tr.link

Kazanç Sağlayabilme

3 Mesajlar 639 Okunma
lstbozum
tr.link

sanalklavye sanalklavye Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 7, (%100)
Herkese merhaba arkadaşlar, sizlere birden fazla kafamda soru olduğundan danışayım dedim. Aklımda bir kaç planda var diyebilirim. (İLK OLARAK KAZANMAYI DÜŞÜNÜRSEN TABİKİ KAZANMAZSIN GİBİ YORUMLAR LÜTFEN ATMAYIN BEN BU SANAL ALEMDE 3 YILDIR UĞRAŞIYORUM...) Gelelim konumuza; arkadaşlar bu zamana kadar 3-4 site açtım fakat hepsini şimdilik sattım işlemediğinden, adsense hesabım var, 50 TL'ye kadar çıkabiliyorum fakat daha sonrası zorluyor. Genelde makale işi yürütüyorum o işde gerçekten hem beden hem de beyin yorucu bir iş...Ben seneye you tube kanalı ile birlikte bir site yürütmek istiyorum. You tube kanalı( Orkun Işıtılmak tarzı bir kanal) nın yanında güzel bir sağlık ve ya teknoloji sitesi düşünüyorum. Belki ingilizce bile açabilirim. Fakat şimdilik bana sadece soruma cevap lazım. Ben seneye açacağım ve güzel bir şekilde umut ettiğim sitemde güzel bir gelir sağlamak sitiyorum. Günde 10 Tl bile bana yeter ki ben günde 100 200 kazanan kişileri gördüm. Sizce nereden nasıl başlamalıyım? Wordpress bilgim hiç yok neredeyse sadece yazı yazabiliyorum tema düzeltmesi yapamam fakat blogger da uzmanım her türlü şeyi yaparım... Hangisi daha iyi olur bnm açımdan? Yazı yazmada iyiyim yazılarım özgün sizden birkaç fikir almak istiyorum.... TEŞEKKÜRLER... Wordpress mi Blogger mı? Hit konusunu da çözmeyi düşünüyorum seo işleri vb. gibi şeylerle...

wmaraci
reklam

murat709 murat709 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 48 / 66
  • Ticaret 8, (%100)
Eğer özgün yazabiliyorum dersen yazarlık yapmanı tavsiye ederim. Mesela bana şu an içini 5 -6 tane köşe yazısı lazım. :)

sanalklavye sanalklavye Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 7, (%100)
murat709 Zaten makale hizmeti veriyorum ama siteye göre çok fazla beden ve beyin yorucu bir iş... Günde 20 adet X 300 'den 6000 Kelime eder. 6000 kelimede beni bayağı yoruyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al