-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Firmayı bilmemde web siteleri hoşuma gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Reklam diye yazan ve düşünen arkadaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak adına yazıyorum. Firma olarak reklamın nereye yapılacağını biliyoruz ve kimseye bizim reklamımızı yaparmısınız diye rica etmiyoruz veya zorlamıyoruz.
Firmamız adına yapılan yorumlar sadece WMaracına özel değildir adı duyulmuş birçok webmaster forumunda hakkımızda olumlu yorumlar yapılmaktadır. Bu yorumlar bizi ne kadar mutlu etsede bazı arkadaşlarımızın ön yargılı yorumlarıda bizi o kadar üzmektedir lütfen bu şekilde yorum yapan arkadaşlarımızın daha mesafeli yorum yapmasını üzerine basarak rica ediyorum.
Konuyu açan arkadaşımızada teşekkür ediyoruz firma olarak A - B - C müşterisi demeden bütün herkese aynı mesafede en iyi hizmeti sunuyor ve yakınlık gösteriyoruz. Bunu isterse reklam edebilir isterse hiç dile getirmeyebilir biz kimseye "Ya kardeşim bizim reklamımızı neden yapmıyorsun bizim adımıza konu aç" demiyoruz veya tam tersi "Ya kardeşim neden hakkımızda olumlu konu açıyorsun reklam yapıyorsunda demiyoruz" bu herkesin kendi iradesine kalmıştır ki bence kimse tartışamaz.
Bu gün bu arkadaş bizim adımıza konu açmış teşekkürler ama 2 gün sonra olumsuz yorum ve ön yargılı arkadaşların farklı bir firma için benzer konu açıp açmayacağı meçhuldür aynı yorumları farklı bir kişi sizin konunuza yapmış olsaydı nasıl düşünürdünüz? öncelik ile bunu düşünmeliyiz ve empati kurmalıyız daha sonra zaten yorum yapacaksakta bunu bilerek yorum yaparız.
Burada bu yazıyı yazarak kimsenin şahsına yönelik saldırı olarak yazmıyorum sadece konuda firmamızın adı yer aldığı için sadece açıklayıcı bir şekilde genel olarak yazıyorum kimse yazdıklarımı negatif olarak üzerine almasın.
Bütün arkadaşlarımıza iyi forumlar dilerim.
Saygılar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben anındahosting kullanmıyorum ama tebrik ettim arkadaşları iyi etmişler ellerine sağlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Beyler ortada reklamlık bir durum yok adamlar işini hakkıyla yapıyor olay bu. Bende iki yıldır çalışıyorum gayet memnunum.