lostyazilim

Reklam Değil Gerçek ! AnındaHosting Farkı !

16 Mesajlar 2.903 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NedensizPostalar NedensizPostalar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Project Manager
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 163 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
viral reklam?
YazTurkiye sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mymurat1 mymurat1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hukuk Öğrencisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

reklam yok herkez yararlansın diye yaşadığım olayı anlattım ve firmayı övdüm. reklam olarak algılayanlar okumayabilir veya yorum yapmayabilir.

TheAnalyzer TheAnalyzer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 134 / 415
  • Ticaret 5, (%100)
Firmayı bilmemde web siteleri hoşuma gidiyor.
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

LosTTeeN LosTTeeN www.anindahosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Donanım,Yazılım
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)
Merhaba,

Reklam diye yazan ve düşünen arkadaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak adına yazıyorum. Firma olarak reklamın nereye yapılacağını biliyoruz ve kimseye bizim reklamımızı yaparmısınız diye rica etmiyoruz veya zorlamıyoruz.

Firmamız adına yapılan yorumlar sadece WMaracına özel değildir adı duyulmuş birçok webmaster forumunda hakkımızda olumlu yorumlar yapılmaktadır. Bu yorumlar bizi ne kadar mutlu etsede bazı arkadaşlarımızın ön yargılı yorumlarıda bizi o kadar üzmektedir lütfen bu şekilde yorum yapan arkadaşlarımızın daha mesafeli yorum yapmasını üzerine basarak rica ediyorum.

Konuyu açan arkadaşımızada teşekkür ediyoruz firma olarak A - B - C müşterisi demeden bütün herkese aynı mesafede en iyi hizmeti sunuyor ve yakınlık gösteriyoruz. Bunu isterse reklam edebilir isterse hiç dile getirmeyebilir biz kimseye "Ya kardeşim bizim reklamımızı neden yapmıyorsun bizim adımıza konu aç" demiyoruz veya tam tersi "Ya kardeşim neden hakkımızda olumlu konu açıyorsun reklam yapıyorsunda demiyoruz" bu herkesin kendi iradesine kalmıştır ki bence kimse tartışamaz.

Bu gün bu arkadaş bizim adımıza konu açmış teşekkürler ama 2 gün sonra olumsuz yorum ve ön yargılı arkadaşların farklı bir firma için benzer konu açıp açmayacağı meçhuldür aynı yorumları farklı bir kişi sizin konunuza yapmış olsaydı nasıl düşünürdünüz? öncelik ile bunu düşünmeliyiz ve empati kurmalıyız daha sonra zaten yorum yapacaksakta bunu bilerek yorum yaparız.

Burada bu yazıyı yazarak kimsenin şahsına yönelik saldırı olarak yazmıyorum sadece konuda firmamızın adı yer aldığı için sadece açıklayıcı bir şekilde genel olarak yazıyorum kimse yazdıklarımı negatif olarak üzerine almasın.

Bütün arkadaşlarımıza iyi forumlar dilerim.

Saygılar.
mymurat1 ahmetcem96 oguzhan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
ben anındahosting kullanmıyorum ama tebrik ettim arkadaşları iyi etmişler ellerine sağlık
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

EastBlood EastBlood WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 23 / 36
  • Ticaret 15, (%100)
Beyler ortada reklamlık bir durum yok adamlar işini hakkıyla yapıyor olay bu. Bende iki yıldır çalışıyorum gayet memnunum.
LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al