-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir film sitem var filmler çoğaldıkça kırık link kontrolü zorlaşıyor gelen ziyaretçilerde kırık link bildiirimi yapmadığı zaman çok geç anlaşılıyor kırık linkler.
Bunun için hem player hizmeti hemde kırık link kontrolü için Vkpass player kullanmaya başladım ancak kırık link hizmeti çok verimli çalışmıyor bana göre birde yeni bir güncelleme ile playerları yenilemişler ve artık videoların kalitesi player üzerinden değiştirilemiyor.
Videolarda bu yüzden donmalar meydana geliyor bir kaç defa denedim kafadan sallamaıyorum videolar çok takılarak oynuyor.
Film siteleri için bildiğiniz bir kırık link kontrolü yapan bir uygulama var mı ?
zhanugur
Hayat güzel be kardeş :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni versiyon güncellemesinden sonra aktif tema olarak yeni bir seçim yapmamış olabilir ve bu seçimi yapmamanız doğrultusunda vkpass tarafından klasik sıradan tema playerinize atanmış olabilir. Panel-ayarlar sekmesine girip en alttan player temalarından size uygun olan birini tekrar seçip aktif ederseniz ki etmeniz gerekiyor güncellemeden sonra sorununuzun hallolma ihtimali var.Bi deneyin isterseniz olmadı daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar sorunun kökü ile alakalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu kalite seçme sorunu bende de var ayarları baştan yaptım fakat kalite seçilmiyor. Bu arada videolar okru belki bu yüzden olabilir mi? Kullanan ve kalite seçeneği çalışan biri hangi video sitelerinden çektiğini söyleyebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zaten bir tek okruda player çalışır durumda - film siteleri için iki seçenek var vkpass da okru ve vk, vk videolara zaten player kabul etmiyor. bir tek okru kalıyor ondada çalışmıyor. yukarıdaki arkadaş örnek atmış ama ben ne yaptıysam düzelmedi kodları sildim tekrar head tagı arasına yerleştirdim eklenti kurdum farklı playerları denedim, destek bölümünden mail de gönderdim vkpass a ama henüz dönüş sağlanmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
vkpass bir türlü kuramadım ben head kodunada atıyorum calısmıyor sitede
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sorununuz konusunda bilgim yok ancak vKPass ara ara player'da özellikle geceleri reklam çıkarıyor diye duymuştum. Bilginiz olsun.