-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Arkadaşlar merhaba, dün IPhone6 aldım fakat bir sorunum var onu size şöyle anlatayım.
Benim ilk başta yine iphonem vardı 4s.O telefonumu değiştirdiğimde s4 almıştım ve whatsappı s4'e kurduğumda numarayı onaylayınca profil resmin ve ismim anında otomatik olarak geldi.
Ayrıca atıyorum telefonumu 4s'den 2 gün sonra aldım diyelim o 2 içinde bana mesaj atan herkesin mesajı geliyordu ve içerisinde olduğum gruplarda otomatik olarak görünüyordu.Sadece eski konuşmalarım görünmüyordu yani
Dün iphoneme hattımı taktım yaklaşık 1 aydır whatsappım yoktu bende mutlu mutlu bekliyorum böyle bi ton mesaj gelir diye.Hatta akrabaların telefonundan felan kendime resimler attım whatsapptan, telefonuma kurduğumda resimler gelir diye bekliyordum.Numaramı girdim, onay kodu geldi bi girdim ne bir sohbet ne bir grup hiçbir şey yok.Bu neden olabilir arkadaşlar? Bilgisi olan yazabilirmi?
Şimdiden teşekkürler..
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
WhatsApp web den kontrol et istersen
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam sizde neden böyle oldu bilmiyorum. Geçen hafta motosiklet ile kaza geçirdim ve cebimdeki telefon param parça oldu. Önceki gün yeni bir telefon aldım hattımı takıp bütün uygulamaları yükledim ve Whatsapp'ı kurduktan sonra 3-4 arkadaşımın mesajı falan geldi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
seyitshn adlı üyeden alıntı
Hocam bendede böyle oluyordu bende vallahi hiç umudumu kesmedim mesajlar gelir felan diye.Acaba IOS9'dan mı kaynaklı dedim, abim Samsungla aynı şeyi yaptı sonuç aynı.Whatsappmı değiştirdi naptı sistemi..Bu arada çok geçmiş olsun..
Sağolasın hocam. Bence Whatsapp kaynaklı bir değişiklik değildir çünkü ben daha 2 gün önce farklı bir telefona kurdum ve mesajlar falan geldi. Ama şöyle bir ayrıntı var, geçmiş mesajlar yüklenmedi. Sadece telefonumun kırıldığı andan itibaren düne kadar gönderilen 4-5 mesaj.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-