Şık, Modern, Benzersiz hemde Ücretsiz.
GridBlog, WordPress siteniz için benzersiz bir şık, modern bir tema. GridBlog teması şahsen kurulumunu denediğim sorunsuz çalışan gerçekten çok şık bir tasarıma ve inanılmaz bir panele sahip olan bir tema. Eğer bu tarz temalardan hoşlanıyor ve bir blog sitesi açmak veya sitenizi daha modern bir hale sokmak istiyorsanız bu temayı kullanmanızı tavsiye ederim.
Tema Özellikleri
[*] Tamamen ÜCRETSİZ Tema
[*] Benzersiz şık tasarım
[*] Kolay Kullanım ve Fazla Özellik
[*] Belli başlı toplamda bir kaç eklenti ile çalışabilme.
[*] Responsive tasarım
[*] SEO uyumlu
[*] Kullanışlı ve şık bir Yönetim Paneli
[*] Sınırsız renk seçeneği
[*] Sınırsız arka plan seçeneği
[*] Dil Çeviri Desteği
[*] HTML5 ve CSS3
[*] Yardım Dökümanı
[*] 7/24 Destek
[*] Türkçe (Çeviri için Engin ÖZTÜRK‘e Teşekkürler)
Yazar Yorumu
Yukarıda da belirttiğim gibi arkadaşlar, temayı kurup deneme fırsatım oldu ve gayet hızlı ve kullanışlı bir tema. Paneli çok basit ve fazla özelliği sahip neredeyse her şeyi panel üzerinden düzenleyebiliyorsunuz. Tema dili İngilizce fakat tema çeviri işlemini yönetim paneli üzerinden basit bir şekilde yapabilirsiniz. Tema panelinde çeviri bölümü bulunmakta. Ayrıca kurulumda size yardımcı olması için ayrıntılı bir belge hazırlamışlar, bir kısmını sizler için Türkçe’ye çevirdim fakat henüz tamamlayamadım. En kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım.
NOT: Versiyon 1.0.1’dir. İçerisine herhangi bir reklam dosyası eklenmemiştir, orijinal dosyalara ek olarak %60 oranında Türkçe Yardım Belgesi ve Türkçeleştirilmiş Tema bulunmaktadır.
NOT: Versiyon kontrol etmek veya sana güvenmiyorum yapımcısından indireyim diyenler için “BURAYA” tıklayınız. İndirme yapabilmek için üye girişi yapmalısınız. Ayrıca “Türkçe Dil Desteği Yoktur”
Çeviri Güncelleme -> 24.09.2015 – 21:06 -> Yardım belgesi %60 oranında çevirisi tamamlandı. Devamını çevirmeyeceğim, Tema yönetim paneli ise %95 oranında Türkçe’ye çevirisi tamamlandı ayrıca tekil yazı sayfası ve yorum bölümünde de bir kaç çeviri yaptım.
Zip İçerisinden Çıkan;
[*]mts_gridblog_tema_turkce.zip -> Türkçe'ye Çevrilmiş Tema Dosyası.
[*]mts_gridblog_theme_original.zip -> Çeviri yapılmamış, Orijinal Tema Dosyası.
[*]gridblog_documentation_yardım_belgesi.zip -> Tema kurulumunda size rehberlik edecek belge.
[*]gridblog_dummydata_demo_verileri.zip -> Demo sitenin içeriğini kopyalamak isterseniz, demo içeriği .xml halinde.
Kaynak: http://www.wmgunluk.com/ucretsiz-gridblog-wordpress-temasi