lostyazilim

Centos Web Panel hakkında 3 soru

3 Mesajlar 664 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

egeyazilim egeyazilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 27 / 31
  • Ticaret 27, (%100)
1-backup klasörü nerede? Backup olayını kullananlar memnuniyet konusunda biraz bilgi verebilir mi?
2-Birden fazla sitem var, her sitem için new user mi tanımlamalıyım?Yoksa useri bir kez tanımlayıp diğer siteleri new domain olarak mı kaydetmeliyim?
3-Ayarlar ve kullanım konusunda yazı bulamadım.Hep kurulum anlatılmış. Kullananlar sık yaptıkları işlem veya menüleri yazabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.
2. sorumdaki yeni domaini denedim, user ile aynı path'i verdi.Bu nasıl iş anlamadım.İki domain aynı yerde olmaz diyerek tüm sitelerim için new user tanımlıyorum.

haberken.com
wmaraci
reklam

atcsoft atcsoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 17 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba.
Öncelikle Şunu Söyleyeyim. Raminiz 2 Gb den az ise yüklemeyin derim. Çok kasıyor.

Sorularınızın Cevapları ise Şöyle.
1-) Hiç Yedek almadım, çünkü paneli 2 gün kullandıö
2-) Ana Siteniz için admin hesabı oluşturacaksınız. Yani admin hesabı ana siteniz olacak.
Mesela www.deneme.com siteniz var. bu site admin hesabına bağlı olacak, nsleri domain reglediğin yerden kendi nsni yapacaksın. Sitende yeni kullanıcı ekle diyeceksin. yeni sitenin ns sini ana siteninkine yönlendir. Yani www.altsite.com un ns si www.deneme.com olacak.
Ama Tam yapamazsanız Ana Sitenizinde Açılmama sorunu var, benimde başıma gelmişti.
3-) Tam bir fikrim yok.

Kardeşim Sonuç olarak Bence bu paneli kurma. Webuzo kur, Hem İyi, Hem Hızlı.
Hayırlı Bayramlar

egeyazilim egeyazilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 27 / 31
  • Ticaret 27, (%100)
Dün biraz da mecburiyetten kurmuştum bu paneli.Mecburiyetten derken, vestacp kurulmayınca ikinci tercihim olarak mecbur kaldım. Fakat sonra vestacp bir şekilde kuruldu.
Ram konusunda haklı olabilirsiniz, daha siteleri taşımamıştım. Ana ekranda bir baktım 3gb ram kullanılıyor görünüyor.Ram sorunum yok ama boşken ne yapıyor bu kadar rami anlam veremedim.
Neyse, cevabınıza gelince ikinci soruya cevap vermişsiniz ama maalesef yanlış anlamışsınz.Sorduğum başka birşeydi

haberken.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al