sitene ilk günde yorum yaptım sadece bayram dolayısı ile dün giremedim kardeşim kusura bakma yalnız konuları biraz daha genişlet ki düzgün yorum atabilelim pes fifa tarzı konularada ağırlık ver biraz.
http://empiuc.com/ Error: You have entered an incorrect CAPTCHA value. Click the BACK button on your browser, and try again. Sürekli bu hatayı veriyor sadece seçim butonu olmasına rağmen! Ama sitesini gezdim.
saat 7:30 gibi başladım 22:00 da bitti. Kendi ip'm ile ve zenmate ile sitelerde gezdim ilk gün için dediğim gibi kusuruma bakmayın. Ancak 2'şer yorum bıraktım şuanda herkese 2'şer yorum borcum var bunuda şöyle yapacağım yarın 3'er yorum sonra ki gün 3'er yorum yapacağım.
Yorumlarda biraz daha özen gösterelim dediğim gibi. Düzen oturtalım. Gerçekten etkisi oldu bir günde 2 milyon düşüş yaşayarak bunu anladım :)
Yorumlarda teşekkür ederim güzel yorum demektense en azından konunun etiketi için kullanılan anahtar kelimeye yönelik bir yazı yazalım örneğin SEO etiketi için " SEO çalışmalarına yeni başladım güzel makale olmuş"
Çiniler için "yaptığınız çiniler çok hoş buda çok güzel olmuş"
En azından boş yorum dahi atılsa google nezdinde değeri olsun az da olsa. Önerilerim bu kadar.
Bana yorum atan arkadaşların listesi :
Bugün :
hf.web.tr
Ahmet Öztürk empiuc.com
Nihat Turan hilebol.com
İbrahim Tatar ibrahimtatar.com
Dün : YOK
İlk Gün :
Ahmet Başlık grafikerabi.net
smyrna35 frmgo.com
Kadir webcansu.com tek yorum
Nihat Turan hilebol.com tek yorum
Oğuz teknoperi.com
Attığım yorum sayısı : 29. (Bir siteye adını unuttum fazladan yorum attım)
Gezdiğim dakika sayısı çift bilgisayar kullandığım için yüksek tutuyorum yardımlaşma yapıyoruz malum 50 - 80 dakika arası oluyor.
Yorumlar harici bir sıkıntım yok gibi.
Ancak konuyu başlatan @MaryCelesteSH yorum atmamanız gerçekten beni şaşırttı sonuçta konuyu siz açtınız en azından sizde özenin!
Ve iki site yazdığınız için 4 yorum mu yapacaksınız yoksa ikinci sitenizi sadece gezellimmi söylerseniz sevinirim.