-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
wmaracı mevcut yapısıyla dev bir şirket haline gelmiş durumda. Ama her gün bir sürü **************lık olayı yaşanıyor.
Wmaracı'nın bu olayları minimuma indirmek için artık TC Kimlik numarası ve mobil onay sistemine geçmesinin zamanı geldiğini düşünüyorum. Facebook'a reklam verebilmek için nüfus cüzdanımızı gönderiyoruz. Neden wmaraci da böyle bir üyelik sistemine geçiş yapmasın.
Artık bu konuda ciddi bir üyelik sistemine geçmeniz gerekiyor.
Hem yöneticilerin, hem de diğer üyelerin görüşlerini öğrenmek istiyorum
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
%100 katılıyorum wmaracı **************larla dolmuş durumda. Bu olmazsa en azından profilde mobil onaylıdır tc onaylıdır denmesi gerektiğini düşünüyorum böylelikle ticaret kolaylaşacaktır
2 kişi bu mesajı beğendi.
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Bunun gibi dolu konu açıldı. Fakat uygun görülmüyor.
TC onaylı olması bir şeyi değiştirmez. İnternette dolu TC kimlik numarası, ad-soyad vs. şeklinde bulunuyor.
Üyelik açan xxx kişi olarak açar, yine dolandırır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Sistem kredisi yapılsa, ödemeler komisyon karşılığında wm aracı tarafından kontrol edilse mükemmel olur. Hergun binlerce lira para dönüyor burada
3 kişi bu mesajı beğendi.
I Love Yandex Money
Gokaycan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok iyi bir konu başlığı olmuş aslı astarı olmayan bir sürü şey elenmiş olur hile hurda işleriyle uğraşıp yalan dolan para kazanmaya çalışan kişilere engel olunmuş olur birazda bence yöneticiler el atsınlar bu olaya
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Olmaz kardeşim olmaz, tc onayının senin açısından faydası nedir. Dolandırıldığında wmaracından tcsini mi alacaksın, ee hani tcler tek yönlü şifreleniyordu nasıl çıkartıp versin madem veremiyor ne anlamı var bu işin yada verebiliyorsa benim TC numaramdaki güvenlik nerede bu sistemin başkasının eline geçmeyeceği ne mağlum. Neyse bu olay uzar gider mantıklı olsa yıllar önce eklenirdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
71, (%100)
Bunlardan önce kesinlikle davetiye sistemi getirilmeli. Davetiye alan kişi, gönderenin sorumluluğu altına alınıp, yanlış bir hareketinde davetiyeyi gönderen kişiyle beraber banlanmalı.