-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Makalepaneli adlı üyeden alıntı
Bloggerda seo ayarları hazır denildi. O nedenle seo için para vermedik. Site tanıtımına bir ay sonra başlayacağız. Öyle bir niyetim olsa önce imzama, sonra da konunun içine eklerdim. Hit hoc yok değil 76-81-71-81-89-81-56-87 gibi bi şey var. Ama yok denebilir . benim esas merak ettiğim şey 400 içeriğin hakkı nedir. Çünkü 300 ü gordugum anda şoka ugradim resmen. Tanıtımdan gelenin faydasının da olmayacağını dusunuyorum. Yazılar ve linkler gidince yine google amcaya kalacağız :) blogun konusu sağlık bu arada. Hemoroidden yürümüşüz biraz
Seo için para harcamanıza gerek yok zaten belli başlı teknikleri var öğrenip kendiniz yapabilirsiniz blogger için.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
xXx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Şimdi şöyle birşey ifade etmeyi düşünüyorum.
Özellikle ekleneceğiniz konu isimlerininde önemli olduğunu belirtmek isterim. Şüphesiz ki büyük siteler bu başlıklarla eklemelerde bulunduğundan yeni sitelerin ve sürekli olarak sadece makale girişi yapan siteler ( SEO Çalışması Yapılmayan Siteler ) sitem ediyor.
Bence google'da öne çıkan 1 başlığı tutturmanız halinde bile binlerce kullanıcı çekebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Hocam bloggera seo adına ne yaptırabilirim mi. 2 dkda makale okuyarak eklediğim bir kodu 50 liraya yaparim diyen vardı. Başka ne çalışması yapılır anahtarı ekleyip başlığı belirledikten sonra .
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Sadece özgün yazi ile olsaydı herkes koseyi donmustu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şöyle düşün , empati kurmak gerekirse , makale yazamayanalar , özgün içerik önemli gerisi hikaye diyenler mevcut.Bir kısım ise , seo olmadan hiç bişey olmaz diyenler varki bu devirde herkes seo ustası zaten.Kendileri seo ustasıysa millete seo yapmak yerine kendileri site açıp seo kelimesinde lider olmalarını tavsiye ediyorum.Yada en basitinden açsınlar bir site başkalarını yükselticeklerine tabi sözde , kendilerini yükseltsinler.Böylece reklamdan parayı kırarlar :D Herkesin kendince bir taktiği ufak detaylar var diyim kendimden örnek gösterirsem.Oda kendime yettiği kadar.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.