blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim 2 yıla yakın süredir blog yazıyorum temam da dahil herşey özgün. Ziyaretçilerim var sürekli yorum yapan. Son 1,5 yıldır adsense kaydım var. Şimdiye kadar ki kazandım 13 tl buyur burdan yak..
Yani artık öyle bir duruma geldim ki. Para kazanmayı boşver ara sıra farklı reklam görüntü falan çıkıyor ya reklamlarda siteye canlılık kattıgını düşündüğümden dolayı koyuyorum. Yoksa şimdiye çoktan silmiştim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yasin66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
insanlar genelde sohbet aglarında veya oyun aglarında bizim açtıgımız siteye girse bile bir kere girecek ertesi gün girmiyecek bir inceleme yaptım 2014 te açılan sitelerin yüzde 95 i kapanmış bir site açacaksanız eger kesinlikle bilgi sitesi olmasın ne siteler daha çok tutar eglence tarzı komedi tarzı sohbet sitesi vb siteler benden bir tavsiye ne sitesi açasanız açın android market ve iphone markete atın en dandik siteler bile onların sayesinde hitini 3 5 katına katlıyor iyi forumlar herkeze
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Haklı ve şuan ki durumumuzu anlatan içerlendiğim bir yazı olmuş eline sağlık.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
otoriter siteler hep kazanan taraf oluyor. ne kadar özgün olursa olsun eski otoriter siteler kazanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısın. Ne tür proje açarsan aç resmen bedavaya çalışıyoruz. Birde 13-14 yaşındaki lamer kişilerin hack team kurarak ddos vs atması çok zoruna gidiyor insanın. Tamam yabancı sitelere saldır ama kendi milletinin sitesine niye saldırıyorsun arkadaş ?