-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Herkes için diyorum adsense alabilmeniz için sitenizin belirli bir hite ulaşmak zorunda aynı zamanda sitede en az 300 kelime 50 adet makale olduktan sonra adsense rahatlıkla alırsınız hocam. Alamayanlar için direkt olarak başvuru değilde youtube kanal üzerinden başvuru yaparlarsa youtube hem hızlı cevap veriyor hemde onaylanma ihtilamali dahada artıyor. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilişim - Kurumsal Seo
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsense onayı için sitenizin hit'li olması zorunluluğu yoktur.
Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net
Wesley10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumlarıın tamamını okudum çoğuna katılıyorum öncelikle görsel çok önemli google'da 390 tane normal indexim varken görsel indexim 1.400 küsür bakalım bende zaman bulabilirsem farklı bir projeye girmek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Öncelikle şu hueman temasını düzenle yada degiştir hocam bence
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Warez, adult sitelerin çok kazandığından bahsetmişsin. Evet haklısın ama her işin kendine göre zorlukları var telif hakları, sitenin belli bir süre sonra kapanması vs. Ben warez sektöründeyim ve söylediklerinin aksine ne zararlı bir içerik paylaşıyorum nede shell gömüyorum. Artık insanlar eskisi kadar bilinçsiz değil neyin ne olduğunu anlayabiliyorlar. Temiz ve güncel içerik paylaşarak gayet güzel kazanç sağlıyorum. Sende kendi sektöründe güncel ve ilgi çekici paylaşımlar yaparsan bir süre sonra kazanmaya başlarsın. Kendini Adsense ile kısıtlamana gerek yok bahsettiğin hiç bir site adsense ile kazanmıyor zaten.