lostyazilim
tr.link

Bloggerda görünen reklam sitemde görünmüyor

6 Mesajlar 922 Okunma
acebozum
tr.link

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu Youtube üzerinden açtığım adsense hesabım için sitemi tanımladım ve tamamen aktifleştiği söylenen 2. maili de aldım. Fakat onayı aldığım www.bilgirehberi.net'de reklamlar görünmüyor. Bloggerda bulunan blog sitemde ise eklediğim reklamlar yayınlanıyor. selimcayir.blogspot.com .Adsense hesabımda blogger için etkin olan reklam kodlarını alıp bilgirehberi.net e attım, belki böyle yayınlanır diye, o da olmadı... Bunun bir çözümü var mıdır? Yoksa bekleyecek miyim? (2 güne yakın oldu)

googleasistan
webimgo

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Aynı dert bende de var. Youtube üzerinden yıllar önce aldığım ve sorunsuz kullandığım adsense hesabımı, noırmal .com .net domaini olmayan bloglarımda adsense reklamlarımı gösterebiliyorum lakin domaini olan blogger sitelerimde gösteremiyorum. Bu konu hakkında forumda çok yardım aradım ama cevaplayan olmadı. Eninde sonunda domainleri kaldırıp normal blogspot.com uzantısına döneceğim gibi...

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Aynı dert bende de var. Youtube üzerinden yıllar önce aldığım ve sorunsuz kullandığım adsense hesabımı, noırmal .com .net domaini olmayan bloglarımda adsense reklamlarımı gösterebiliyorum lakin domaini olan blogger sitelerimde gösteremiyorum. Bu konu hakkında forumda çok yardım aradım ama cevaplayan olmadı. Eninde sonunda domainleri kaldırıp normal blogspot.com uzantısına döneceğim gibi...

Wordpress'den sonra kullanışsız gelen Blogger'a alışmak zor olacak gibi geliyor... :(

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Bu adsense çok karışık bişey.Benimde onaylanmış hesabım var etkin aktif vs ama reklamlar gözükmüyor.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Bu adsense çok karışık bişey.Benimde onaylanmış hesabım var etkin aktif vs ama reklamlar gözükmüyor.

işin kötü yanı selimcayir.blogspot.com 'daki görünen reklamlardan gelen kazanç da siliniyor :) Bedavaya reklam yayınlıyorum, hayırlısı bakalım...

Hameran Hameran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 34 / 6
  • Ticaret 1, (%0)
neredeyse bir yıl olmuş ama sorunu çözebildiniz mi? Aynı problem ben de var maalesef.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al