-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce Google Adsense başvurusu yaptım. Fakat 1. Onay aşamasında takılı kaldı. Yazı da bir hafta içinde değerlendirileceği yazıyor fakat 1 haftayı geçmesine rağmen hala aynı yazı çıkıyor ve mail adresime herhangi bir mail de gelmedi. Sizce bu böyle kalır mı bir şey yapmalımıyım ? Yoksa daha beklemem lazım mı ?
Kişisel Blog : hamitkarpatoglu.com | Satılık Domainler: haber2.org - detayhaber.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Benimde böyle kaldı 5 gündür, sorun mu var acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ad soyad, cep telefon numaranız geçmişte çok başvuru yapıp red edildiyseniz banlanmış olabilir. Ailede bulunan bir kişinin üzerine, gerçek bilgiler vererek gmail/adsense hesabı açın, tekrar deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Androman adlı üyeden alıntı
Ad soyad, cep telefon numaranız geçmişte çok başvuru yapıp red edildiyseniz banlanmış olabilir. Ailede bulunan bir kişinin üzerine, gerçek bilgiler vererek gmail/adsense hesabı açın, tekrar deneyin.
Daha önce 3 adet başvuru yaptım banlanmış mıdır ? Banlanınca Google mail ile bildirmez mi ?
Kişisel Blog : hamitkarpatoglu.com | Satılık Domainler: haber2.org - detayhaber.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google artık 1. onayı alınca bile mail göndermiyor. Önerdiğim yöntemi denemenizde fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam teşekkürler deneyeceğim.
Ek Olarak:
Hocam dediğiniz yöntemi denedim fakat olmadı yine onay aşamasında kalıyor. Şuan 2 hesapta aynı ilk hesaptan yaklaşık 20 gün 2. hesaptan 6 gün geçti ikisine de ne onay var ne ret.