Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle senin 'dostunu' yerim evlat.
İkinci olarak kimse kimse için böyle bir öngörüde ya da tespitte bulunamaz. Senden başka insanların hayatı seni ne ilgilendirir ? Kimsin sen ki kendinde bu cüreti bulabiliyorsun ? Yaşın kaç ? Kimsin sen ?
Ya sabır. Ya sabır. Ya sabır.
Lafa bak. Anasını babasını düşünmeyen kızlarmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
LiveOrDie adlı üyeden alıntı
Bu uslup ne böyle şimdi kabadayı gibi sen ne sanıyorsun kendini , bunun gibiler yüzünden asla beyin fırtınası yapılmaz bu forumda ben daha başka bişe söylemicem
Güzel kardeşim, bu '
beyin' fırtınası değil. Beyni olan böyle bir fırtına içine giremez teknik olarak. Düşünemiyorsun. Ya da düşünmek işine gelmiyor. Benim başıma geldi. Eski bir kız arkadaşımın fotosunu haysiyetsiz veledin teki paylaşıp fake hesap açmış. Kızın ailesi çocuğu buldu, cinayet çıkacaktı.
Ve bu kız hiç de
'anasını, babasını düşünmeyen bir kız' değildi !
Bunun gibi bir sürü örnek var. Ben ne dindar bir insanım, ne de bağnaz bir insanım. Mevzuyu din, Allah, kitap, edep, haya, terbiye vs. gibi bir tarafa çekmedim, çekmiyorum da.
İNSAN OLMAKtan bahsediyorum. Belki -umarım- 10 yıl sonra bu söylediklerimi anlayabilirsin.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
LiveOrDie adlı üyeden alıntı
Sen anasını babasını düşünmeyen kız terimini hiç anlamamışsın ortalıkta ne kızlar var görsen bu laflarına gülerdin ;)
Hayatım boyunca senden çok daha fazla kadın tanıdığıma yemin edebilirim. Çıplak bir kadının bile anasını, babasını düşünmediğine sen karar veremezsin çocuk. Ne ne dediğini biliyorsun, ne bir şeyden anlıyorsun, hala konuşuyorsun.
İnsan olmak gerek.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
eğer sayfanız varsa başka internet sitelerin tanıtımını yapın ama fake hesap zaten anlaşıldığı zaman ş ederler kapatabilirler hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
benim 5 tane fake hesabım var çok fazla arkdaş ve abonesi var full organik sitemdeki yazıları paylaşssam tıklayan olur mu ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
1. öyle bir profil ile günde max 1 tl kazanırsın yani kazanılmaz.
2. o fotograftaki kişi gerçekte denk gelirse başın yanar ve ömrünü ona tazminat ödemekle geçirirsin iyi düşün.
TekilCPM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fake hesap açılacaksa bir çizgi karakter profil fotosu yapılabilir.Fake hesap için illede birinin fotosunu koymak zorunda değilsin.Oyun ile ilgili bir karakterin fotosunu koyarsın ve bu oyununu oynayan insanları ekleyebilirsin.Ancak bende başkalarının fotoğrafının başkaları tarafından yayınlanmasına karşıyım.Yani insanların Kul Hakkından haberi olmalı.Eğer facebookta kitleye hitap etmek istiyorsan bu tarz çizki karakter gibi veya insan fotosu olmayan profiller açmanın sakıncasının olmadığı kanaatindeyim.Bu tarz hesaplar ile Netlioo'dan kazanç sağlayabilirsin.Kazanç yolları ile ilgili bir blog açmıştım ister Netlioo hakkında ki gerekli bilgiyi oradan oku ister Google amcaya sor.Blogum imzamdadır.