-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Açığı pek umursamadılar sanırım. Bizim sitelerde böyle bir şey olsa uyku girmezdi herhalde gözümüze...
Sen tekrar iletişime geç, eğer pek umursamadıysanız forumda arkadaşlarla paylaşacağım de...
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Açığı bizzat yönetime detaylı bir şekilde bildir. Ücret isteme. Ücret istemek kaliteni düşürür. Ücret istemeden detaylı bir şekilde kaliteli bir dille açığı bizzat yönetime bildirmen ve bunu kendi web sitende detaylı bir şekilde anlatman seni tahmin etmeyeceğin seviyelere taşıyacaktır. Ücret istersen bu seviyede kalmaya devam edersin. Ücret yani para kalite neticesi gelen ödüldür. Sen bu ödülü kendi haline bırakki seni memnun edecek seviyede gelsin inşaAllah.
Ek Olarak: Dahası şimdi yepyeni bir açıkta ben buldum. Demekki Donanım haberde çok açık var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Yok arkadaş hala çözüm bulamadılar ve bana yanıt bile vermiyorlar... Şaka gibi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardesim ucret iste ben de bulmustum mail attim cevap bile vermediler :) ve sorunu duzeltmislerdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya sanane bırak açık kalsın, birtane arkadaş para istemen kaliteni düşürür yazmış internet ortamında ne kalitesi ne kadar koparabiliyorsan kopar vermezlerse admin,modların hesabına girip reklamını yap :D
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
erdalgozum adlı üyeden alıntı
Açığı bizzat yönetime detaylı bir şekilde bildir. Ücret isteme. Ücret istemek kaliteni düşürür. Ücret istemeden detaylı bir şekilde kaliteli bir dille açığı bizzat yönetime bildirmen ve bunu kendi web sitende detaylı bir şekilde anlatman seni tahmin etmeyeceğin seviyelere taşıyacaktır. Ücret istersen bu seviyede kalmaya devam edersin. Ücret yani para kalite neticesi gelen ödüldür. Sen bu ödülü kendi haline bırakki seni memnun edecek seviyede gelsin inşaAllah.
Ek Olarak: Dahası şimdi yepyeni bir açıkta ben buldum. Demekki Donanım haberde çok açık var.
Sizde mi buldunuz hocam :) Bende biraz kurcalayım dedim de bulamadım bir şey :D
PR | Social Media - Advertising - Post-Production