-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhaba ,
Mevcut siteme subdomain olarak e-ticaret script'i kurmayı planlıyorum. Bu alanda daha önce bir tecrübem olmadığı için böyle bir konu açmayı uygun gördüm.
İlk başlayacağım için hangi script sizce daha kullanışlı ve sorunsuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Alt subdomainlere, açacagınız e-ticaret sitesi etkili olmayacaktır, normal domain'e göre E-Ticaret siteleri subdomaine kurulumu müşteriler tarafından hem zorlanılıcaktır, hemde akılda kalıcı birşey olmayacaktır. E-Ticaret Hizmeti vereceğiniz domain kısa ve akılda kalıcı jenerik bir alan adı olmalıdır. Ayrıca ücretsiz scriptler ile kurulum yapmanız, hem seo konusunda eksik kalıcaktır hemde görsellik konusunda gerilemenize neden olucaktır. Script kurulumunu yaptınız diyelim, peki ya modüller ? Entegrasyonlar bunları nasıl yapacaksınız scripte, scriptin acığı olduğunu farz edelim bunu nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
E-Ticaret Sektörüne atılmak istiyor iseniz, herşey güzel ve başarılı olmalıdır.
En önemli unsurlardan 2 si.
1 Domain adı etkili ve akılda kalıcı olmalıdır.
2 Hosting limitsiz ve sağlam bir firma olmalıdır sorun yaşamanız durumunda hemen müdahale edebilicek bir firma olmalıdır.
Kullanıcağınız alt yapı opencart tercih etmelisin, basit kullanılabilir paneli ve açık kaynak kodlu olması üzerine, geliştirebilir bir fırsat sunmaktadır. Çoğu e-ticaret sitesinin kullandığı alt yapıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
hocam e ticaret için ya php bilgin olması gerek yada paran olması gerek paran varsa ideasoft güzel diye duydum. eğer paran falan yoksa ama satış yaparak para kazanacaksan n11 sahibinden gittigidiyor gibi sitelerde satış yap işler büyürse kendi siteni açarsın bide ücretli script açarsın