lostyazilim

İlk Başlayanlar İçin E-Ticaret Tavsiyesi

6 Mesajlar 1.143 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Hattushil Hattushil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 101 / 138
  • Ticaret 34, (%100)
Merhaba ,

Mevcut siteme subdomain olarak e-ticaret script'i kurmayı planlıyorum. Bu alanda daha önce bir tecrübem olmadığı için böyle bir konu açmayı uygun gördüm.

İlk başlayacağım için hangi script sizce daha kullanışlı ve sorunsuz?

wmaraci
reklam

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 373
  • Ticaret 26, (%100)
Alt subdomainlere, açacagınız e-ticaret sitesi etkili olmayacaktır, normal domain'e göre E-Ticaret siteleri subdomaine kurulumu müşteriler tarafından hem zorlanılıcaktır, hemde akılda kalıcı birşey olmayacaktır. E-Ticaret Hizmeti vereceğiniz domain kısa ve akılda kalıcı jenerik bir alan adı olmalıdır. Ayrıca ücretsiz scriptler ile kurulum yapmanız, hem seo konusunda eksik kalıcaktır hemde görsellik konusunda gerilemenize neden olucaktır. Script kurulumunu yaptınız diyelim, peki ya modüller ? Entegrasyonlar bunları nasıl yapacaksınız scripte, scriptin acığı olduğunu farz edelim bunu nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz?

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 101 / 138
  • Ticaret 34, (%100)

opencartim adlı üyeden alıntı

Alt subdomainlere, açacagınız e-ticaret sitesi etkili olmayacaktır, normal domain'e göre E-Ticaret siteleri subdomaine kurulumu müşteriler tarafından hem zorlanılıcaktır, hemde akılda kalıcı birşey olmayacaktır. E-Ticaret Hizmeti vereceğiniz domain kısa ve akılda kalıcı jenerik bir alan adı olmalıdır. Ayrıca ücretsiz scriptler ile kurulum yapmanız, hem seo konusunda eksik kalıcaktır hemde görsellik konusunda gerilemenize neden olucaktır. Script kurulumunu yaptınız diyelim, peki ya modüller ? Entegrasyonlar bunları nasıl yapacaksınız scripte, scriptin acığı olduğunu farz edelim bunu nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz?

siz ne önerirsiniz peki?

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 373
  • Ticaret 26, (%100)
E-Ticaret Sektörüne atılmak istiyor iseniz, herşey güzel ve başarılı olmalıdır.
En önemli unsurlardan 2 si.
1 Domain adı etkili ve akılda kalıcı olmalıdır.
2 Hosting limitsiz ve sağlam bir firma olmalıdır sorun yaşamanız durumunda hemen müdahale edebilicek bir firma olmalıdır.

Kullanıcağınız alt yapı opencart tercih etmelisin, basit kullanılabilir paneli ve açık kaynak kodlu olması üzerine, geliştirebilir bir fırsat sunmaktadır. Çoğu e-ticaret sitesinin kullandığı alt yapıdır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 101 / 138
  • Ticaret 34, (%100)

opencartim adlı üyeden alıntı

E-Ticaret Sektörüne atılmak istiyor iseniz, herşey güzel ve başarılı olmalıdır.
En önemli unsurlardan 2 si.
1 Domain adı etkili ve akılda kalıcı olmalıdır.
2 Hosting limitsiz ve sağlam bir firma olmalıdır sorun yaşamanız durumunda hemen müdahale edebilicek bir firma olmalıdır.

Kullanıcağınız alt yapı opencart tercih etmelisin, basit kullanılabilir paneli ve açık kaynak kodlu olması üzerine, geliştirebilir bir fırsat sunmaktadır. Çoğu e-ticaret sitesinin kullandığı alt yapıdır.

ok,
web sitem için kullandığım hostingi kullanacağım, herşey limitsiz çünkü.
opencart sistemi için kurulum yapıyor musunuz?
yeni bir domain adı alacağım.

pxjasius pxjasius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek PHP Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 57 / 53
  • Ticaret 7, (%86)
hocam e ticaret için ya php bilgin olması gerek yada paran olması gerek paran varsa ideasoft güzel diye duydum. eğer paran falan yoksa ama satış yaparak para kazanacaksan n11 sahibinden gittigidiyor gibi sitelerde satış yap işler büyürse kendi siteni açarsın bide ücretli script açarsın

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al