-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilişim - Kurumsal Seo
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Free hosting'de cpu izni % ?
Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ucuz etin yahnisi yenmez misali ücretsiz hosting'lerde harikalar beklemek zaten olmaz. Ancak fiyat olarak pek ilgimi çekmedi değil herşey limitsiz deniliyor ancak bedava olan hostinginiz de dahi bu sorunlar var ise ki en çok kullanıcı bedava kullanıyordur diğerleri ne kadar sağlıklı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostinger'i ne kullandım ne tavsiye ederim, yani hiç işim olmadı ama şunu merak ediyorum; bedava hosting'den ne bekliyorsunuz? Eğer ücretli kadar kaliteli olsa o zaman biz niye hosting'e para yatırıyoruz?
Ücretsiz hostingin mantığı bellidir hostinger veya başka ücretsiz verenler onların sunucularını deneyebilmeniz için bu hizmeti verirler yoksa projelerinizi/sitelerinizi host edin diye vermezler. Açarsın ücretsiz baktın sunucu hızlı sorunsuz senin sistemini çalıştırıyor, taşınmaya karar verdin, ödersin parasını alırsın olması gereken hizmeti. Ama biz napıyoruz gerekli gereksiz tüm sitelerimizi ücretsiz hostingde çalıştırmaya çalışıyoruz, olmayıncada üstüne şikayet ediyoruz sonra ücretsiz hosting verenler türkiye,hindistan gibi ülkeleri engelliyorlar :)
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
Legoo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
FTP erişiminiz varsa domainede siteye baglanıyosa siteye shell atın dosyalarını öyle çektirin, oda mı olmuyo ? mysql bilgilerinizi mysql uzak baglantı programları ile baglanarak alabilirsiniz FTP'den de dosyaları alabilirsiniz. Oda mı olmadı :D Nediyim artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kesinlikle bende tavsiye etmiyorum. forumda arada bir süpperer bi badava hosting buldum deyip konu açanları görüyorum keşke forumda arama yapıp fikir sahibi olsalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
benim şuanda bi sorunum yok başka hosting kullanıyorum. daha önce iki kere hostum silindi. kimse girmediği içinmiş. halbuki site ile uğraşan ayrı ayrı 3 kişiydik ve hatta site fazla ziyaretçiden dolayı kapanıyordu. neyse benim şuanda bi sorunum yok