J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklıma Geldi Ve Sormak İstedim...:)
Yapmak İstediğiniz Ve Bir Türlü Yapamadığınız Ama Birgün İllaki Yapıcam Dediğiniz Bir Projeniz Var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu projeler burada söylenir mi yahu :D
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bakın kim çıktı, şok şok şok! o ünlü kiminle görüntülendi, o şey kansere iyi geliyor falan gibi haberleri buzlayarak veren, bakan istifa etti diye at nalı kadar yazılarla duyurup haber içeriğinde Yunanistan bakanı istifa etti yazan bu ve bunun gibi türlü okuyucu kandırmacalarıyla tık-hit kazanan sitelere gıcıklık olsun diye düşündüğüm bir projem var.
biri yapsa fena olmaz.
bakın kim çıktı haberindeki kimin kim olduğunu, o ünlünün kiminle yakalandığını, kansere iyi gelen o şeyi deşifre edip, sakın o habere tıklamayın Yunan bakanını kastediyorlar şeklinde uyarıları mümkün olan en az tıkla okuyuculara açıklamak isterdim. bunun için face sayfası kurdum gerçi ama hangi biriyle mücadele edeceğim dedim sayfa öylece kaldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Arkeolog
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bir proje değil ama yeni kurmuş olduğum site ile ilgili yapmak istediğim bi takım işlemler var. zamanla herşeyin yerli yerinde olacağını düşündüğüm sonunda kazanç elde edeceğim bir iş. site ile ilgili bu konuda istişare edebiliriz.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun TV Yapmak istiyordum bi ara. Böyle bütün gamerların oyun videoları. arada trailer'lar oyun bilgisayarı rehberi falan :) öyle güzel birşey aslında hayata geçse çok güzel olabilir. :)
Muzikk.life - Her yerden, her telden!