Site Adı: eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizi fan eğlence sitesi
Site Adresi: www.eskiyadunyaya.com
Açılış Tarihi: 2015
Kullanılan Yazılım Dili: html
Site Açıklaması:
8 Eylül 2015 Salı günü ATV ekranlarında gösterime giren yapımcılığını Raci ŞAŞMAZ’ın üstlendiği, Başrollerinde Oktay KAYNARCA dizideki karakteri ‘Hızır Çakırbeyli’ Deniz Çakır ‘Meryem Karakteri’ ve Kenan Çoban ‘Pisikopat Fahri karakteri’ gibi efsane Kurtlar Vadisi oyuncularının oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranları ve fanlarına bilgiler vermek için hazırlamış olduğumuz web sayfası 2015 yılı Eylül ayında eskiyadunyaya. com domaini üzerine tescillenerek kurulmuştur.
Eşkıya dizisi yayına başladıktan çok kısa bir sürede reyting rekorları kırmaya başlamış ve şu anda da dizinin ilk dört bölümü gösterime girmiştir. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi severleri için oluşturduğumuz web sitemizde Dizi Oyuncuları, Dizi Karakterleri ‘Hızır Çakırbeyli, pisikopat Fahri’, Bölüm Özetleri, Bölüm Replikleri, Dizi Fragmanları gibi bir çok bölüm ayrıntılı olarak ele alınmış, Site içeriğinin hazırlanması ve doğru bilgiler içermesi gereken özen gösterilmiştir. Ayrıca eşkiya dizisinin fragmanları ve ful hd bölümleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz resmi kanallarında paylaşılır paylaşılmaz aynı anda sitemizde de yayınlanmaktadır.
Dizi severlere daha iyi hizmet verebilmek için oluşturduğumuz eskiya dunyaya sayfasına gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edeceğimizi de bildiririz.

Ayrıca site hakkında görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Nerde eksiklerim var nereleri düzeltmeliyim vb. bilgi verenlere şimdiden teşekkurler.