-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S.a.
İşim gereği sürekli e-ticaret ile uğraşıyorum. Bugüne kadar çalıştığım şirkette hep hazır e-ticaret paketleri kullandık hala kullanmaya devam ediyoruz. Şimdi kendim açacağım e-ticaret sitesi için araştırma yapıyorum. Yapacağım işin potansiyeli çok. İleriye dönük düşündüğümde günlük 5000 hit alabilecek ve sorun çıkarmayacak sunucu aramaktayım.(Yönetim hosting vs herşey benim yönetimimde olacak) Ne tavsiye edesiniz? Magento yada prestashop kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda da tavsiyelerini tecrübelerini paylaşmak isteyen varsa çok sevinirim.
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük 5000 hit ile günlük ortalama kaç gb trafik gidiyor ? bunu aylık hesabını yapmak lazım ki ona göre trafikli sunucular seçmek gerekir.
Disk ve ram kullanımıda önemlidir . günlük 5000 kişi için 2 ile 5 ghz işlemci yeterlidir.
Bunun için büyük bir sunucumu milyon hitli siteler için ayırdım. Kısa zamanda sunucu ve hosting işimizi aktif edeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tahmini trafik 100-250 gb kadar olur diye düşünüyorum. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorum. Sadece tahmin bu. Referansınız var mı pm den bilgi geçerseniz incelemek isterim
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
fiziksel sunucuya gerek yok vds al yeterli tahminide ayda sana 60-70 tl arası birşeye malolur vps.com.tr den bakıp alabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IT Administrator
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba,
ÖM ile yolladığım e-ticaret sitesi boş olmasına rağmen Sitemizdeki 4GB VDS üzerinde bulunmakta proticaret sistemi kullanılmakta sitede size önerim 8 GB Ram ve 4vCPU olacaktır teklifi ÖM ile iletiyorum size.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
günlük 5000 tekil eş zamanlıya bölündüğünde dakikada ortalama 4 - 5 kişi erişiyor anlamına geliyor. Bu tip bir hit için vds yeterli olacaktır.
Donanım açısından önerilerimiz (vds statüsünde);
Sas veya ssd disk
Limitsiz trafik
Minimum 3 gb Ram
2 veya 3 cpu
Optimizasyon açısından önerimiz :
Nginx web server
mod_pagespeed
My.cnf optimizasyon
Php optimizasyon (fpm de performans verebilir)
Php cache desteği
Şeklinde olabilir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana özel bir iş gelmişti. Bir inşaat firmasından. GÜNLÜK 20k ziyaretçileri vardı ve lansman günleri gibi kampanyalarda iki hatta 3 katı olabiliyordu. Her türlü işim için kesinlikle İHS'den vazgeçmedim. İHS candır, gerisi heyacandır.